24 de idei de proiecte DIY, de Crăciun. 24 de zile cu magie!  

24 de idei de proiecte DIY, de Crăciun. 24 de zile cu magie!  

Mai sunt 14 zile până la Crăciun!  

Pregătiți să încheiem un 2020 atât de diferit și imprevizibil?!
Unii deschid cu entuziasm ferestrele calendarelor ADVENT, alții își fac bilanțul anului sau își leagă cu fundă roșie amintirile de suflet!

Noi avem o altă propunere pentru voi….în așteptarea Moșului: activități în tandem, părinți & copii, adunate într-un calendar online ADVENT Xmas, disponibil online.

Așa se face că în luna decembrie… am acceptat, cu așa o mare bucurie și entuziasm provocarea celor de la Kinder România, care au lansat un calendar ADVENT Xmas, cu ACTIVITĂȚI DIY, simple și super fun, de făcut împreună cu cei mici, zilnic, timp de 24 de zile…până la Crăciun!
Cu mic, cu mare, ne distrăm cu nerăbdare!

#KinderAdvent #CredemInMosu #Ad #DIY #InTandem

Vă las mai jos doar câteva din preferatele noastre, de până acum. Nu vă faceți griji, o să ne mai lăudăm noi zilele astea cu ce-am făcut…

  • Facem coronițe de Crăciun.

  • Colorăm reni simpatici.

  • Construim brăduți din scorțișoară.

  • Decupăm fulgi de zăpadă.

  • Facem o ședință foto în familie.

  • Facem slime de casă.

  • Ridicăm o căsuță din turtă dulce.

  • Facem omuleți din pufuleți și scobitori.

Pentru noi, mari fane de calendar Advent, doza zilnică de inspirație, de la Kinder, a venit la fix și ne-a prins ideea ca zilnic să facem câte o activitate împreună!

Noi…deja am bifat mare parte din ideile lor publicate, până astăzi. Ceea ce…vă recomandăm și vouă!

Sunt idei simple și distractive, sigur or să vă placă! În plus, le găsiți pe site, dezvăluite deja, din 1 decembrie…până astăzi! Așa că aveți de unde să alegeți!

Ah…și încă ceva important: ZILNIC, pe site-ul Kinder veți găsi, până pe 24 decembrie, câte o idee de proiect DIY de Crăciun, așa că n-o să duceți lipsă de inspirație.

Mai mult, atenție la zilele de 10, 17 si 24 decembrie – sunt speciale, cu show-uri de la Little Impro, ce se vor transmite în jurul orei 14!

Vă spun din proprie experiență, la noi funcționează rețeta asta! E o soluție simplă, pentru a le abate copiilor atenția de la așteptarea Moșului, așa că haideți să-i implicăm în activități distractive, cu noi, părinții, alături!

Ce spuneți, vă tentează ideea să participați, in tandem cu mic, cu mare, la provocările ADVENT Xmas?

Cât despre noi… recunosc, anul ăsta mi-au lipsit multe din bucuriile obișnuite, prietenii, vacanțele…dar,pe de altă parte, 2020 ne-a dăruit, generos, cel mai prețios lucru pentru o familie: TIMP, de petrecut in tandem copii & părinți!

Iar eu sper că, peste ani, când Ema se va gândi la perioada asta, își va aminti câte lucruri am făcut împreună. Am mărgelit, am lipit, ne-am hârjonit, am râs, ne-am relaxat, am pictat, am construit, ne-am jucat…asta aș vrea să-i rămână în cutia cu amintiri din 2020!

Avem deja, la colecția noastră de suflet, din anii trecuți, atâtea și atâtea momente speciale. Iar colecția sigur se va îmbogăți pe an ce trece!

….În plus, este atât de simplu!
Ne trebuie doar TIMP, pentru cei mici…iar în schimb primim ceva atât de valoros: MAGIA MOMENTELOR pentrecute ÎMPREUNĂ!
S-avem un decembrie magic, prieteni!

Nu uitați,  găsiți Blog in Tandem și pe:

 You Tube: https://www.youtube.com/blogintandem 
 Instagram: https://www.instagram.com/blogintandem/
 Facebook: https://www.facebook.com/intandem.ro/   

Dacă aveți timp, poate vreți să vedeți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.