Acum stiu ce sa-mi doresc…o gradina cu multe perne colorate

Acum stiu ce sa-mi doresc…o gradina cu multe perne colorate

Daca pana acum visam doar la case mici, cochete si colorate, cu balcoane si terase de oras…acum deja merg mai departe. In visele mele si-a facut loc si gradina asta pe care v-o arat astazi. De care m-am indragostit la prima vedere si pe care m-as fi dus s-o vad cu ochii mei, daca nu era tocmai in Texas.

Ce sa-ti trebuiasca mai mult de atat? Pentru mine…pare de VIS. O gradina vesela si colorata, plina de verde, cu aer proaspat , retrasa de ochii curioasilor si unde confortul e cu siguranta cuvantul cheie.  Creata ca anexa a unei locuinte moderne, gradina apartine unor proprietari fericiti probabil, care si-au dorit ca si in aer liber sa aiba acelasi stil de viata ca si in interior. Gradina asta vesela vine la pachet cu o piscina exterioara si cu mobilier si decoratiuni atent alese.

Evident, pentru mine punctul maxim de interes este canapeaua exterioara cu lini curbe si multe perne colorate.  Nu va spun cate scenarii nu mi-am creat instantaneu, cu cafele lenese de dimineata si seri intre prieteni, legate de canapeaua asta care m-a cucerit. Nu zic nimic de vegetatia luxurianta din peisaj, nici de petreceri pe malul piscinei. Ma opresc aici si visez in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.