Alarma! Bucatarie invadata de Stikeez.

Alarma! Bucatarie invadata de Stikeez.

Draga Doamna Invatatoare,

Ne pare rau ca Ema a tot intarziat in fiecare dimineata saptamana asta!

Dar nu este ea vinovata. Nici noi. Vinovat este magazinul Lidl Romania, care a scos colectia asta de ‎Stikeez! Ce vedeti aici este planeta Stikeez, cei care mi-au acaparat masa din bucatarie si s-au stabilit aici. Cu submarin si tot ce trebuie.  Si o mai vedeti si pe Ema, care sare in fiecare dimineata din pijamale, direct la joaca. Si de-aici pana la intarzierile zilnice…e doar un pas!

Nu mai dureaza mult si  reusim sa umplem submarinul cu #‎stikeez si sigur o sa-l vedeti la scoala. Ce nu se vede in poza…si e mai bine asa, este faptul ca eu sunt mama nebuna care merge in fiecare zi pe la Lidl  sa cumpere cate ceva, ca sa obtina o figurina. Si tot eu sunt mama care are in poseta un saculet cu dubluri si fac schimburi la birou. Asa ca situatia se va remedia cat de curand, va promitem, iar copilul va veni dimineata la timp la scoala!

Cu respect, din bucataria sub asediul stikeez,

Parintii Emei.

PS Draga magazin Lidl, da-mi voie sa te felicit. N-as fi crezut ca imaginile astea or sa fie la mine acasa. Acum nu visez decat ca pana pe 15 Noiembrie sa umplu submarinul asta cu toata colectia de 24 de figurine, iar apoi sa ne vedem cu totii de viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.