Am marcat si noi Ziua Internationala a Cainelui

Am marcat si noi Ziua Internationala a Cainelui

Saptamana asta s-a sarbatorit Ziua Internationala a cainelui. Pe 26 august.  Ziua celui mai buni prieten al omului. Dar ce face omul care n-are caine? Sarbatoreste cainii altora!

Ema nu are caine. Dar ii iubeste. Isi doreste unul, dar intelege ca atunci cand locuiesti in majoritatea timpului la bloc, e complicat.  Asa ca am fost norocosi ca nu ne-a batut la cap sa-i cumparam. Dar se bucura cu tot sufletul cand isi gaseste cate un caine mic pe care sa-l smotoceasca, cu care sa se alerge si sa se joace si pe care imediat il include in clubul celor mai buni prieteni ai ei.

Asa ca a sarbatorit si ea ziua asta, cu un caine prietenos  al unor vecini. Mi-a povestit la telefon ca i-a facut un sandwich cu unt si salam, cum a stiut ea mai bine. N-a avut vreme nici sa faca poze, nici sa povesteasca chiar ea pe blog, pentru ca are un program de vacanta incredibil. Nu are timp de nimic altceva decat de joaca.

Dar m-am bucurat ca si-a gasit inca un motiv de sarbatoare, in stilul ei:  cadou pentru sarbatorit si motiv de rochita pentru ea. Din pacate, fara tort, dar n-a ratat ocazia sa compenseze cu o portie de inghetata pentru ea. Doar nu s-a pomenit peterecere fara inghetata !

A mai sarbatorit cineva Ziua Internationala a cainelui? Mie-mi pare un pretext frumos sa le dedicam o zi celor care-si ofera dragostea neconditionat!

Photo Credits: In imagini este Ema cu Messi, cainele mascota al unor prieteni. Incerca sa-l dreseze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.