Astazi este ziua ‘Celebrarii Vietii’

Astazi este ziua ‘Celebrarii Vietii’

Da, da, chiar asa se numeste – Celebration Of Life Day. O zi sigur inventata de niste oameni relaxati, iar cum eu mi-am propus sa nu prea ratez sarbatorile astea cu iz american, va trag si pe voi de maneca. Eu zic ca vinerea asta e perfecta pentru o sarbatoare a vietii, nu?

Viata asta care de multe ori ne pare agitata si nedreapta, care uneori loveste si ne smulge sperantele, care de multe ori e plina de neinteles si ne pune la incercare, viata asta cu bune si rele, cu zile cu soare si zile cu nori.

Dar tot viata asta ne da uneori momente atat de frumoase incat n-ai cum sa multumesti de-ajuns, viata asta care uneori ne scoate in cale oameni atat de frumosi si speciali incat nu stii cui sa multumesti pentru asa un noroc, viata asta pe care de multe ori ne suparam si o vorbim de rau, ne vaitam si ne victimizam, viata pe care de multe ori uitam sa o apreciem.

La Multi Ani, draga Viata cu de toate! Multumim ca de ne dai de toate si iti dorim sa-ti fie bine, si sa ne intorci binele asta. Multumim pentru toate, dar mai ales pentru zilele cu soare, cu liniste, cu prieteni, cu familii, cu sanatate, cu mici bucurii care ne umplu sufletele de multe ori! Asta-ti doresc si tie!

Astazi e ziua perfecta sa ne gandim la cat de privilegiati suntem sa ne avem unii pe alti, la ce ne face sa zambim, sa apreciem ce avem si sa fim recunoscatori pentru asta, norocosii de noi!

Uitam de multe ori ca nu-ti trebuie nici averi, nici haine stralucitoare, nici faima sau aprecierea celorlati, ca sa ai o viata frumoasa. Iti trebuie doar un suflet deschis si oameni dragi aproape!

Sarbatoarea asta e ocazia perfecta pentru mine  sa ma gandesc doar la ceea ce e bine, luminos, optimist, in viata mea.

E o zi perfecta sa-i sterg cu buretele pe cei care apar din cand in cand cu mult intuneric in jur.

Ziua de azi e binevenita sa ma gandesc doar la oameni frumosi si zambete largi, chiar daca uneori sunt ascunsi dupa zile cu nori.

Ziua asta este doar pentru plusuri.

Ziua in care vreau sa-mi reamintesc ca fericirea vine nelimitat din gesturi mici si bucurii mari la pachet,

Ziua in care asa de tare ma bucur si sa le multumesc prietenilor buni, sinceri si inimosi din jur,

Ziua in care-mi dau seama ca familia asta a noastra cu agitatie, cu zumzet, cu de toate, cu graba, cu povesti, cu vacante, cu haos, cu ganduri, framantari, dimineti frumoase, seri agitate, este TOT ce e mai important.

Ziua in care celebrez viata inseamna pentru mine sa multumesc pentru AZI.

Ziua in care imi propun sa uit de toata harmalaia asta cotidiana si sa nu uit ce cea mai pretiosa din viata mea este ziua de ASTAZI.

S-aveti o zi frumoasa, in care sa celebrati viata, oameni buni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.