Targ Romanesc in mansarda Simbio

Targ Romanesc in mansarda Simbio

Nu cred sa existe un prilej mai potrivit pentru un targ cu produse traditionale sau de inspiratie traditionala, decat Ziua Marii Uniri.

Nu stiu ce faceti voi in weekend, dar eu sigur o sa ajung la Romanesc in mansarda Simbio’.

Aveti doua zile la dispozitie sa faceti o incursiune intr-o mansarda decorata in straie de sarbatoare, asa cum se cuvine la zi mare. Sambata si duminica, de la 11:00 la 19:00 Simbio promite sa ne incante si stiu ca pe mine o sa ma si ademeneasca sigur cu haine, accesorii și decorațiuni inspirate din tot ce inseamna romanesc.

Weekend-ul asta e perfect pentru sarbatoare, dar si pentru povesti, motive traditionale și simboluri culturale. In plus, eu recunosc, sunt din ce in ce mai incantata de creatiile de inspiratie traditionala si stiu sigur ca nu gasesti in fiecare zi adunate in acelasi loc creatii pline de personalite din atatea colectii si minti inspirate. ‘Capete de afis’ sunt creatii ale  Iutta, Singular, Urzeală, Mihaela Ivana – Bijuterie Contemporană, Cai verzi pe pereți, Fuyor, Dare to Rug, Mândra Chic, Zestre și Izabela Măndoiu.

Ne vedem la targ si targuiala, oameni buni! Stiu eu, fetelor, ca cine-si cumpara ceva traditional pe 24 Ianuarie, are parte numai de bucurii si shopping tot anu’!

PS Parerea mea e ca nu strica sa faceti astazi o mica ‘cercetare’ pe site-urile de mai sus. Stiti ce bine prinde si ce incantare pentru ochi si suflet cu atatea produse originale intr-o zi de vineri? Trust me!

Nota: Toate poze sunt preluate de pe pagina oficiala a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.