Astazi este Ziua Internationala a Frumusetii. Sarbatoare in Tandem

Astazi este Ziua Internationala a Frumusetii. Sarbatoare in Tandem

Astazi este Ziua Internationala a Frumusetii. Abia ce-am aflat, dar cum noi nu ratam niciun motiv de sarbatoare, ziua de astazi ni s-a potrivit manusa. Chiar aveam nevoie de o ocazie sarbatoreasca sa mancam o inghetata in echipa Tandem. Astazi e ziua in care fiecare femeie ar trebui sa se uite in oglinda, sa-si puna cel mai larg si mai frumos zambet posibil, sa-si lase de o parte gandurile negative, grijile, framantarile si sa se simta FRUMOASA.

Noi asa am facut! Am petrecut o zi de toamna ca o zi de vara. Cu soare.  Zambete. Tandem. Relaxare. Am sarbatorit simplu, dar din suflet.

  •  De ce ne trebuie o Zi Internationala a Frumusetii? Ca sa ne aminteasca tuturor ca frumusetea depinde de noi, de starea noastra de spirit, de dorinta noastra de a fi frumoase!
  • Ce cred romancele despre ele? Incredibil, doar 3% dintre femeile din Romania se considera frumoase.  Iar 78% dintre ele sunt cel mai mare critic cand vine vorba de propria frumusete
  • Ce-nseamna sa sarbatoresti à la Blog in Tandem? Sa nu fi singur nici la rau, dar nici la bine. Sa ai permanent un coechipier. Sa te bazezi pe tine, dar si pe celalalt. Sa ai cu cine sa te distrezi si sa te bucuri oricand de un desert.
  • Ce-nseamna Ziua Internationala a frumusetii  pentru noi? Optimism. Zambete. Relaxare.

Cam despre asta este blogul nostru. Despre prietenie. Frumusete. Despre echipa. Familie. Zile cu soare. Zile cu ploaie. Optimism. Prieteni. Distractie. Zambete. Momente. Amintiri. Viata.

Sa sarbatorim cat putem, oameni FRUMOSI!

PS Recunosc, am fost si la coafor astazi, dupa parc. Doar este Ziua Frumusetii, trebuia sa-mi fac si eu un cadou.Mi-am facut! Acum nu-mi mai ajunge parul sa-l strang in coc.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.