Promotie la ghinde. Marketing la 6 Ani.

Promotie la ghinde. Marketing la 6 Ani.

Ieri dupa cateva ore de parc mi-a lasat-o bunica la usa, cu bicicleta si rucsacul in care-i gasesc 2 lei. Zice ca i-a castigat in parc. POFTIM? Si asa incepe Ema o povestire cu 1000 de cuvinte pe minut. Aflu franturi, apoi altele si intr-un final le pun cap la cap si inteleg. M-am linistit . Si-a castigat banii cinstit!

S-au jucat si si-au deschis un magazin de ghinde. Joaca in toata regula. Magazinul se numeste ‘Ghinda-Rita’ (curios, pe nicio fetita n-o cheama Rita, dar asa li s-a parut ca suna bine). Au avut oferta speciala pentru primii clienti: le-au dat cate 5 ghinde gratis. Apoi au sistat oferta si au facut pachete promotionale:  30 de ghinde – la 1 leu. La fiecare vanzare de 30 de ghinde primeai si 5 castane bonus. Aflu si ca si-au desenat pe asfalt denumirea magazinului, iar oamenii au trecut pe acolo si au cumparat ghinde. Asa a venit Ema cu bani acasa.

Credeti ca s-a terminat? Nu! Ma intreaba daca o ajutam sa-i facem un poster cu sigla si slogan. Ar vrea si un spot radio…sau daca s-ar putea sa vanda ghinde de pe blogul ei – ‘Jurnalul Emei’?

Marketing instinctiv la 6 ani si ceva! O s-o ajut, pana la urma, vine cu bani acasa si inca ma lasa sa-i fiu consilier financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.