Astăzi se lansează Catalogul IKEA 2018

Astăzi se lansează Catalogul IKEA 2018

Catalogul IKEA 2018 este disponibil de astăzi în România!

Lăsați tot ce faceți de-o-parte și rețineți știrea zilei, da? 

Nu știu cum merg treburile în alte case, dar noi de ceva ani…ani buni, în fiecare vară așteptăm Catalogul IKEA ca pe evenimentul verii. Și uite așa crește colecția noastră de cataloage și de inspirație la pachet!

Cred că am început să colecționez catalogul IKEA acum ani buni, când încă nu erau prezenți în România și eu le păstram cu sfințenie. Le răsfoiam din scoarță în scoarță, nu le împrumutam NICIODATĂ și avem semne puse de la o copertă la cealaltă, fără număr.

Ce-i drept, au trecut anii și nu s-au schimbat chiar foarte multe. Catalogul IKEA este tot la loc de cinste la noi acasă, inspirație tot găsim de la an la an.
Normal, mai ales că IKEA se reinventează și vine mereu cu noutăți și idei noi pentru noi, cei de-acasă.

2018 – Catalogul IKEA a sosit astăzi și abia aștept să-l aprofundez, mai ales ca sunt printre norocoșii care l-au primit deja. Am scăpat să pândesc poștașul să mi-l agațe de clanța de la intrare și nici să stau cu ochii după vecinii furăcioși!

Pe scurt, la o primă vedere, am selectat 10 produse care mi-au atras mie atenția din Catalog IKEA 2018:

 1. Canapeaua STOCKHOLM 2017

  Catifea moale, culoare vie, ce altceva îți mai trebuie într-un living plin de viață?

 2. Pătura LISAMARI

  Uau, cât îmi place pătura asta…și parcă mi-o și imaginez la noi în living, într-o seară de iarnă! Cu o carte în mână…un soi de povețti la gura sobei. 

 3. Corpurile SVALNÄS

  Sistemul pentru perete se găsește deja în magazine. Este atât de versatil, încât oricine își poate compune chiar sistemul, în funcție de dorințe și de nevoi. Fie birou, fie rafturi și spații de depozitare, sau chiar o bibliotecă. Realizate din oțel și bambus, piesele au funcționalitate tipică IKEA.

 4. Covor KRÖNGE

  Modelul ăsta de covor în dungi colorate mi se pare o reinterpretare a modelelor IKEA clasice. Modelul 100% din bumbac este deja disponibil.

 5. Față de pernă MAJBRITT

  Un lucru e clar: eu nu mă las până nu îmi cumpăr o față de pernă cu flamingo! Nu a trecut moda și defapt nici că-mi pasă foarte tare. Eu oricum mi-o adaug pe lista mea scurtă.

 6. Mânere de piele ÖSTERNÄS

  Cu accesoriile astea, bucătăriile IKEA se reinventeză! Clar n-au cum să nu-ți placă mânerele de piele, ce fac orice bucătărie să aibă personalitate.

 7. Fotoliul VEDBO

  Modelul pare inspirat din designul clasic scandinav, dar adus în zilele noastre. O variantă perfectă pentru livingurile minimaliste. 

 8. Masă extensibilă VANGSTA

  O variantă potrivită pentru multe spații mici. Cine nu are nevoie de o masă ce se poate extinde?
  Blat melaminat, suprafaţă rezistentă la umezeală şi la pete și uşor de curăţat.Pare ideal, nu?

 9. Paravan VEBERÖD

  Paravanul din oțel inoxidabil…mi-l și imaginez, de la prima vedere, plin de plante, care să delimiteze două spații. Dar ideile pot fi multe și imaginația lăsată liberă în fiecare casă.

 10. Carafe și vaze STOCKHOLM 2017

  Nu sunt prea multe de comentat. Vazele din gama asta arată atât de bine, încât nici nu te poți hotărî exact ce să alegi. Așa că…nici un set cu toate incluse nu pare o idee rea, nu? Eu le adaug pe lista mea, Catalog IKEA 2018!

 

Astea sunt în linii mari produsele ce mi-au atras atenția la o primă vedere.
În plus, în catalogul IKEA 2018 găsiți și sfaturi de decorare și o secțiune specială ce prezintă casa unui designer parizian din Copenhaga. Mai mult, tot pentru inspirație, vedem și cum un tânăr britanic și-a amenajat primul apartament al său, din Berlin. 

Gata, la răsfoit cu mine!
Mai las aici câteva poze de la IKEA citire, și eu mă duc să studiez din scoarță în scoarță catalogul IKEA 2018! Ceea că vă doresc și vouă!

 

Citiți și alte postări despre IKEA: 

 

There is 1 comment for this article
 1. Pingback: O casă de turtă dulce, în mijlocul pădurii - Comunitatea Bloggerilor din Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.