Draga IKEA, jos palaria!

Draga IKEA, jos palaria!

Si aici nu vorbesc de mobila sau decoratiuni, vorbesc de o poveste MINUNATA creata de IKEA cu aceste jucarii de plus.

Mecanismul este simplu: in fiecare an se organizeaza in toata lumea un concurs de desen pentru copii, pana in 12 ani. Nicio restrictie, nicio opreliste, nicio indicatie – toata lumea are liber la imaginatie. Copiii isi lasa mintea si mainile sa zburde, IKEA alege 10 desene cu personaje pe care le transforma in jucarii. Asa prinde viata colectia jucariilor de plus.

IKEA le da curaj copiilor nostri, ii provoaca sa creeze si apoi 10 dintre ei isi vad personajele de plus in toata lumea, in toate magazinele IKEA. Colectia de anul asta este deja in magazine  si Ema deja si-a ales dinozaurul verde. Surpriza emisiunii este ca anul asta printre desenele selectate din lumea larga, s-a aflat si liliacul lui Albert, un baiatel de 7 ani din Romania. Ceea ce mi s-a parut foarte tare! Felicitari, Albert.

Asa ca, daca aveti copii cu imaginatie, care-si doresc sa fie parte din povestea asta frumoasa, puteti merge pana pe 22 noiembrie in magazinul din Bucuresti si sa va inscrieti copiii. Detalii aici . Este inca un exemplu frumos care le arata copiilor nostri ca imaginatia se poate transforma in realitate!

Si cum nicio poveste nu este de neuitat daca nu are si ceva suflet, in lunile noiembrie si decembrie, la fiecare jucarie vanduta, IKEA Foundation va dona un euro pentru a sustine programele educationale ale UNICEF si Salvati Copiii. Pe scurt…copii care ajuta alti copii. Ca de-asta am spus de la inceput, jos palaria!

Sursa foto: Bored PandaPages

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.