Azi sarbatorim ZIUA MOMENTELOR PENIBILE

Azi sarbatorim ZIUA MOMENTELOR PENIBILE

Da, chiar s-a inventat o zi dedicata momentelor penibile si se sarbatoreste astazi, 18 Martie.

Nu stiu despre altii, dar despre mine stiu sigur ca in timp am trecut prin multe momente din astea in care mi-as fi dorit sa fac o gaura in pamant, sa intru acolo si sa stau pitita o vreme, pana trece.  Nu-mi vin toate in minte, dar imi amintesc cand am felicitat o colega pentru sarcina…si nu era cazul; am multumit pentru complimente care defapt nu-mi erau adresate, am facut prietenos  cu mana cuiva care defapt nu ma saluta pe mine, am vorbit si am depanat amintiri cu oameni ale caror nume nu mi le mai aminteam….si cate si mai cate.

De cativa ani o am si pe Ema alaturi, care ma tine in priza. A intrebat in gura mare cand pleaca niste cunostinte de la noi, pentru ca s-a plictisit, i-a spus unui cunoscut ca ii miros picioarele, iar cea mai noua faza a fost acum vreo 2 saptamani cand ne-a intrebat intr-un restaurant, in gura mare, daca o sa-i dam bacsis chelnerului care a uitat sa ne aduca farfurie pentru ea.

Da, viata noastra nu e deloc plictisitoare! Si uite ca americanii s-au gandit sa inventeze o zi a momentelor penibile. Am dat un search azi pe www.pinterest.com si am salvat de acolo cateva poze sugestive pentru momente penibile.

Nu stiu ce urari se fac in ziua asta. Eu una…va urez sa vi se intample cat mai rar si sa le uitati cat mai repede.

Voi ati trait recent vreun moment din asta? Vi le amintiti? Sau le stergeti din memorie?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.