Esti fericit? Astazi este Ziua Internationala a Fericirii

Esti fericit? Astazi este Ziua Internationala a Fericirii

Pe voi ce va implineste? Ce va bucura? Ce va face inima sa bata mai tare, mai repede, mai intens? Tot timpul am crezut ca toti suntem atat de diferiti, incat nu exista o reteta universal valabila. ca nu se poate ca ceva sa functioneze oriunde in lume.

Pe unii ii bucura vacante scumpe, haine sofisticate, locuri extravagante, mondenitati, restaurante pretentioase, altii tresalta la o carte buna, un film documentar, o seara cu prietenii, un zambet de copil, unii daruiesc, altii nu, unora le plac experientele noi, altii se tem de ele. Suntem atat de diferiti. Si totusi, exista niste oameni care au studiat indelung comportamentele noastre si au ajuns la concluzia ca toti avem nevoie de un mix de trairi si experiente similare pentru a fi fericiti.

Ghidul 10 Solutii Pentru FERICIRE pare atat de simplu. Doar 10 pasi care tin de rutina de zi cu zi, dar si de atitudinea noastra fata de viata.

Se pare ca fericirea tine de fiecare dintre noi. Ca noi suntem in mare parte responsabili de grijile, gandurile, nebuloasa, gandurile ravasite care ne dau tarcoale uneori. La fel de bine putem sa fim in control si sa ne bucuram de tot ce in jur, sa traim intens fiecare zi, sa ne bucuram de noi si de cei din jur, sa ne implicam…sa obtinem singuri FERICIREA!

Pentru mine functioneaza mereu Familia, un zambet plin al Emei, o carte frumoasa, o zi cu soare, flori colorate, prietenii. Nimic mai mult. Atat de simplu!

Sa aveti o zi si o primavara cu FERICIRE cat cuprinde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.