Brăduțul meu de Crăciun

Brăduțul meu de Crăciun

  • Jurnal la 10 ani și 9 luni –

N-am mai scris de ceva vreme…asta pentru că m-am mutat mai mult pe You Tube, unde colecționăm amintiri video.

Dar astăzi m-am gândit să adun aici, pe blog, o amintire de suflet.
E de fapt o compunere pe care am făcut-o pentru școală, iar mami a insistat să o avem și pe blog. Este despre brăduțul nostru de Crăciun. Noi încă nu l-am strâns, pentru că eu aș vrea să ne mai bucurăm de el o vreme. Și nici nu-mi place să-l știu închis într-o cutie.

Las mai jos compunerea făcută pentru școală. Tema a fost să povestim ce se întâmplă cu bradul nostru, după ce trec sărbătorile.

Și vă urez să aveți un 2019 cu magie. Ceea ce-mi doresc și mie!

Vă îmbrățișez,
Ema

‚Noi acasă avem un mic brăduț de Crăciun, pe care îl împodobim an de an pe 1 decembrie…și îl ținem așa până la final de ianuarie.
Brăduțul este artificial și este unul special pentru noi toți, pentru că este același încă de când m-am născut eu și locuiam în altă casă.
Am în fiecare an poze cu el și se vede clar cum eu am crescut și el a rămas neschimbat.
Îmi este foarte greu, an de an, când vine momentul să-i dau jos decorațiunile, să-i strâng crenguțele și să-l ambalăm în cutia lui, în care stă cuminte, mai mult de 10 luni pe an.
Mă gândesc uneori cât de trist este să stai aproape tot anul închis, iar oamenii să se bucure de tine doar câteva zile, în preajma Crăciunului. Tocmai de-asta, de fiecare dată, am grijă să-i pun în cutia lui și câteva globuri, decorațiuni și chiar un Moș Crăciun de jucărie.
Îmi imaginez uneori că toate decorațiunile din cutie dau câte o petrecere, ca în Povestea Jucăriilor și se distrează împreună.
Aceasta e povestea brăduțului meu, de care nu vreau să mă despart, pentru că mă cunoaște încă de când eram mică! Este un brăduț cu multe amintiri de suflet! ‚

#viatala10ani #10ecool

Nu uitați, găsiți BLOG IN TANDEM și pe:

➠ You Tube: https://www.youtube.com/blogintandem 
➠ Instagram: https://www.instagram.com/blogintandem/
➠ Facebook: https://www.facebook.com/intandem.ro/ 

Iar amintirile Emei le găsiți adunate pe Jurnalul Emei.  

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.