Cadoul meu de 1 Iunie

Cadoul meu de 1 Iunie

-Jurnal la 7 ani si 2 luni-

Mi-a placut maxim weekendul care a trecut. Cel mai tare mi s-a parut ca a avut 3 zile si  asa mi-ar placea sa fie toate, ca sa avem timp mai mult de distractie.

Am facut de toate in zilele astea. M-am dat cu bicicleta, am fost la bunicii mei, am facut spectacol de balet in iarba, l-am avut in vizita pe varul meu Luca si cel mai tare e ca am fost si la petrecerea unor veri mai mari de-ai mei, gemeni, care au implinit 11 ani. Alta distractie si acolo. Mai ales ca am sarit peste somnul de dupa amiaza si am stat la petrecere cateva ore.

Ziua de ieri mi-a placut putin da, putin nu. Stiam ca e 1 Iunie si primesc cadouri si asa a fost. Dar stiam si ca e ultima zi inainte de scoala si plec de la bunici…dar n-am ce face. Cel mai simpatic cadou este o papusa Momiji pe care am primit-o de la parintii mei. Acum am o colectie de trei papusi Momiji. Sunt cele in care poti sa scrii singur un mesaj secret care se va indeplini. Eu am scris ca as vrea sa stea timpul in loc. Asa, ca in weekend-ul asta in care am facut aproape tot ce mi-am dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.