Cartile de colorat pentru adulti, terapie antistres

Cartile de colorat pentru adulti, terapie antistres

Coloratul a devenit un fenomen printre adulti, iar vânzările de cărţi de colorat pentru adulţi înregistreaza un adevărat succes.

Specialiştii explică că una dintre activităţile preferate ale copiilor este o adevărată terapie antistres pentru noi, adulţii. Cei cărora le place să coloreze se bucură de calm, seninătate și relaxare. Clar, terapie antistres!

Mai mult, coloratul ajută la combaterea depresiei, anxietății și a insomniei.   Avem si explicatii clare, cum ca pictatul & coloratul stimulează latura creativă, fără să fie necesară stăpânirea unei tehnici artistice sofisticat.

M-am linistit! Exista o explicatie a faptului ca vara asta, eu cu tot netalentul meu, am facut gasca cu Ema si mama mea si ne-am petrecut cateva dupa amieze in curte, pictand sau colorand. Picturile le tin sub cheie, nu sunt de vazut. Insa, momentele,recunosc, chiar au meritat efortul. Acum e clar! Vara asta linistita s-a datorat picturilor, care ne-au relaxat, dupa cum spun specialistii.

Daca va intereseaza subiectul – pe internet există site-uri care propun desene ce pot fi copiate și apoi colorate, majoritatea cu personaje de basm sau din cele mai populare filme. Asa ca daca nu aveti planuri de relaxare in weekend, daca nu stiti cum sa incetiniti ritmul…la revedere psihologi, bun venit carti de colorat!

Sursa stire: http://www.passionsante.be/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.