Ce-nteleg eu din Halloween

Ce-nteleg eu din Halloween

-Jurnal la 7 ani si 6 luni- 

Azi e Halloween. Abia astept seara . Ma gandesc de vreo  doua saptamani la asta. Totul pare un pic mai infricosator astazi. Nu stiu mare lucru, dar mi se pare o sarbatoare noua si mie imi plac petrecerile.

Aseara am avut un party de Halloween, de doua ore, unde am mers cu prietena mea Rita. Mie mi-au placut maxim si pregatirile de petrecere. Amandoua ne-am facut suvite roz si ne-am facut unghiile. Am fost costumate in vrajitoare, iar Rita a mai avut si un costum de pisica.

Acolo ne-am jucat putin, dupa aceea am avut un teatru care se numea ‘Dovlecel’ si au fost foarte multe cantece,  prea multe pentru gustul meu. Piesa a tinut cam mult si m-am cam plictisit. Dar apoi am facut poze cu o coronita de printesa, am sculptat dovleci si ne-am jucat…si a fost distractiv pana la urma.

Pentru ca nu stiu povestea Halloweenului, eu mi-am inventat o legenda: ‘Intr-o zi frumoasa cu soare a venit un balaur cu 3 capete si s-a pornit o furtuna. Dar niste cupluri tinere au infrant balaurul si au sarbatorit intr-o seara care s-a numit halloween. Adica seara cand se infrang balaurii si vrajitoarele’.

Petrecere frumoasa si infrizosatoare deseara!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.