Weekend lenes. Merita fiecare moment

Weekend lenes. Merita fiecare moment

Noi functionam cam la fel ca televiziunile, din mai pana in septembrie suntem pe ‘grila de vara’. Asta inseamna ca ne incarcam bateriile de la soare, umplem rezervorul masinii si umblam cat putem,  vedem locuri, oameni, prieteni, stam la terase si rar ne scapa vreo  seara lunga de vara nepretrecuta.

Destul ca avem serile de iarna monotone si fara energie , asa ca exploatam vara cat putem.  E clar ca la un moment dat, spre finalul sezonului ….suntem rupti de oboseala, de atata vara. Dar niciunul nu recunoaste. Eu sunt cu agenda, bifez locatiile, organizez, fac rezervarile si nu las niciun weekend sa treaca neremarcat. Asa ca toamna ne prinde OBOSITI. Doar ca weekendul trecut am lasat in sfarsit un spatiu liber. L-am decretat ‘weekendul lenes’  in care nimeni n-a parasit curtea (curtea bunicilor Emei, unde avem viza de flotant pe perioada weekend-urilor calde).

2 zile statice. Lenese. N-am facut NIMIC si ce bine a fost! Nimic, dar totusi am facut ce nu mai facuseram de mult. Am stat. Relaxare 100%, fara timing, fara obiective, fara nimic de bifat.  Cred ca ne-am miscat intr-un  perimetru maxim de 300 mp. Asta insemnand: balansoarul (foarte solicitat), gratarul,  dulapul cu provizii de alune. In rest carti & reviste, remi, fara Tv, fata internet, doar muzica. Chill pentru noi, ceva mai dinamic cand ajungea Ema la butoane.

Weekend-ul asta a  fost un fel de revelatie  de septembrie. Ce simplu, ce bine si ce relaxant e sa te intalnesti doar tu cu ai tai. Tot cautam in toate partile echilibrul si energia, iar uneori sunt atat de aproape si asa de simplu de obtinut.

Familie. Liniste. Relaxare.  Ema. Energie. Weekend. Luna plina. Viata. Atat de simplu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.