Colecția ”Designed by Ema” – Vară 2019

Colecția ”Designed by Ema” – Vară 2019

Habar n-am ce o să facă în viață copilul ăsta al meu, habar n-am pe ce cale o s-o apuce, ce-i va rezerva viața de-acum înainte…chiar n-am nici cea mai vagă idee! 

Atât încerc să-i insuflu: orice ar face, să pună și un pic de suflet!

Cred că lucrurile făcute cu pasiune, oricât ar fi de copleșitoare la un moment dat, se simt. 
Cred că orice ai face în viață, fie că e un job creativ sau nu, trebuie să aibă undeva un strop de suflet. Trebuie să-ți aducă o sclipire în ochi și un zâmbet de mulțumiri, măcar din când în când! 

Altfel…sunt mulți cei care merg la job doar să-și bifeze ziua, sunt mulți cei care visează doar la ziua de salariu, sunt mulți cei care habar n-au ce le-ar plăcea să facă în viață, dar știu sigur că nu le place ceea ce fac. Prea mulți! 

Și mai cred că e important pentru noi, părinții,  să-i încurajăm să profite de copiăria lor și să încerce cât mai multe căi. Să cânte, să picteze, să înoate, să joace șah, fotbal, să danseze, să meargă la teatru, la balet…la orice vor. Să încerce! Orice!
Acum e momentul! Acum trebuie testate! Acum trebuie să-i încurajăm să se arunce încrezători pe orice cale vor…n-au nimic de pierdut. Mai bine să nu le iasă, decât să regrete că n-au încercat…știți vorba asta, da? 

Asta-mi doresc de la Ema mea! Să-și caute calea și să și-o găsească…să o apuce pe drumul care să o reprezinte, care să-i dea emoții, fiori, speranțe, realizări, să-i aducă zâmbete, să o umple de energie, să o facă să dea ce-i mai bun din ea, să o facă să-și dorească ea singură să fie pe zi ce trece mai bună, mai fericită, mai provocată, mai împlinită! 

Așa se face că acum mă bucur când o văd că încearcă singură fel de fel de căi , că-și caută pasiuni…când încearcă să testeze drumuri noi, cu entuziasmul specific vârstei ei, cu zâmbetul și creativitatea ingenue pe care numai un copil pe poate avea.

Vara asta…e vara în care și-a dat frâu liber imaginației…și așa a rezultat colecția Designed by Ema. 

Așa te vreau, copilule! Să nu-ți pierzi încrederea, să nu abandonezi, să vrei mereu să explorezi noi și noi drumuri…să-ți cauți calea, până când sufletul tău va fi împlinit!  

Și orice-ar fi, să nu uiți că cel mai de preț ingredient, în orice-ai face, e un strop de suflet! 

#DesignedbyEma 
#viatala11ani #11efun 

 

There is 1 comment for this article
  1. Pingback: Colecția ”Designed by Ema” – Vară 2019 - Comunitatea Bloggerilor din Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.