Concurs: Castiga o sedinta foto profesionala

Concurs: Castiga o sedinta foto profesionala

Nu stiu cum sta treaba prin alte case, dar la noi asta cu pozele e boala grea, discutie lunga.

Doar daca cineva face o vraja sau daca astrele se aliniaza printr-o minune, reusim sa fim toti trei in aceeasi poza, in pozitii normale si eventual si cu zambetul pe buze. Cat despre familia extinsa, nicio sansa. Ba Bubu clipeste, ba Ema se misca, ba eu nu sunt ca cadru…si tot asa.

Asa se face ca de ceva vreme sunt mai mult decat PRO sedinte foto profesionale. Pe langa faptul ca oamenii astia care au ochiul format stiu sa ne aranjeze in cadru, mai au si fel de fel de tehnici sa iesim cu totii bine si uite asa sa facem rost de niste amintiri pretioase. Iar daca suntem harnici si punem pozele intr-o rama foto, atunci garantez ca rezultatul o sa merita fiecare clipa.

Ta, na, na…dau drumul la un concurs al carui premiu sunt sigura ca o sa bucure pe cineva si o sa-i ofere o experienta unica.

Regulament pe scurt:

 • PREMIUL: este o sedinta foto profesionala oferita de RaFa Studio
 • Unde? Sedinta foto ce se va organiza fie in studioul din Bucuresti, in decorurile de poveste, fie in aer liber, tot in Bucuresti, intr-un loc stabilit de comun acord.
 • Cand? Dupa sarbatorile de Paste, in intervalul 4- 10 Mai 2016
 • Detalii: Sedinta foto poate fi dedicata unui copil sau unei familii, in functie de dorinta castigatorului.
 • Cine este RaFa Studio? Este o fotografa pasionata si talentata – Florentina Rafaila. Dar cum pentru un fotograf imaginile sunt cele mai graitoare, ii puteti vedea o parte din fotografii pe site sau pe facebook
 • Perioada de desfasurare a concursului: Miercuri, 20 Aprilie 2016, Ora 15.00 – Miercuri, 27 Aprilie 2016, Ora 13.00
 • Mecanism de desfasurare, de inscriere si de validare:
  1. Like Blog in Tandem . Fiecare participant trebuie sa fie fan al contului de Facebook Blog in Tandem 
  2. Comment la postarea dedicata concursului, prin care sa raspundeti la intrebarea: ‘Ce ocazie ti se pare ideala pentru o sedinta foto profesionala?’
 • Desemnare castigator: prin tragere la sorti, prin Random.org
 • Anuntare castigatori: Miercuri, 27 Aprilie 2016, dupa ora 16.00. Castigatorul va fi contactat prin mesaj privat pe contul de Facebook de pe care se inscrie

  Succes, oameni buni. Sa ne auzim peste o saptamana cu vesti bune si un castigator norocos. Pana atunci,  pumnii stransi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.