Despre prietenie. Cu mici bucurii si mari amintiri.

Despre prietenie. Cu mici bucurii si mari amintiri.

Cum iti inseninezi o zi de primavara? Cu mici bucurii. Cu prieteni. Momente linistite.Acasa. Cu o seara simpla. Un om drag. Inghetata. Copil vesel. Pufuleti. Poze. Multe zambete.

Cel putin, asa functioneaza la noi. Atat de simplu. Aseara ne-a vizitat o prietena draga a mea si …prin alianta, prietena si a Emei. Prietena de zile cu soare si de zile cu nori. Prietena de ani. Genul de prieten care-ti raspunde la telefon si cand il suni sa-l inviti undeva, dar si daca ai nevoie urgenta de un umar de sprijin. Genul de prieten demodat, serios cand e nevoie, saritor din proprie initiativa, haios cand ai mai mare nevoie de un zambet, cel care iti povesteste vrute si nevrute, pe care-l asculti si te asculta, pe care te superi si iti trece, cu care nu te auzi o vreme si apoi totul e la fel de simplu. Genul de prietenie care incepe simplu, natural si frumos si continua la fel de senin peste ani si ani.

Asta inseamna prietenie pentru mine. Si cam asta inseamna si mici bucurii ale vietii, cele care vin simplu si iti umplu sufeltul de bucurie, cum il am eu in seri din astea, pe cat de simple, pe atat de pline de energie si optimism.

Scriind gandurile astea mi-am amintit o vorba care mi-a placut de multa vreme si pe care nu vreau sa o uit: Multă lume își dorește să meargă cu tine când ești în limuzină, dar ceea ce îți dorești este cineva care va lua autobuzul împreună cu tine când limuzina s-a stricat.’ – Oprah Winfrey

Pentru voi ce insemna un prieten? Mai exista prieteni de incredere? Cati  prieteni sinceri aveti? Mai poti lega prietenii la orice varsta sau ramai cu cei pe care-i ai aproape de ani si ani?

There are 2 comments for this article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.