Test. Tu stii ce inseamna numele tau?

Test. Tu stii ce inseamna numele tau?

Tu stii ce inseamna prenumele tău? Eu habar n-aveam! Si recunosc, desi nu sunt vreo fana inflacarata a testelor de personalitate, a horoscoapelor sau zodiacelor…tot mai am si eu curiozitatile mele tipice femeilor.

Conform acestui site  „alegerea unui nume este precum alegerea unui destin.”  Hopa! Site-ul ofera o descriere detaliata pentru fiecare prenume, inclusiv detalii despre personalitatea fiecaruia,  placeri si pasiuni, predictii referitoare la relatii de cuplu sau evolutia carierei.

Drept sa va spun…oamenii astia chiar spun lucrurilor pe nume. Sa vedeti de exemplu ce spun despre familia mea:

  • ANCA – Este foarte selectiva in a-si alege prietenii si apropiatii. Ea cauta linistea si armonia mai presus de toate  si tinde sa evite conflictele si orice risc de a fi ranita emotional.Are abilitatea de a simtii oamenii si a comunica usor, precum si de a se adapta la situatiile date.

  • EMA – Mediul familial este foarte important si este imperios necesar ca acesta sa ofere sprijin si dragoste neconditionata,  in acelasi timp favorizandu-i autonomia fara de care Ema nu ar putea sa-si deschida aripile si sa-si ia zborul din cuib.

  • CLAUDIU Are o minte foarte critica si este sceptic de cele mai multe ori, afisand deseori un zambet ironic in coltul gurii.  Este foarte bun analist,  convingator, cu o minte intuitiva. Este mai degraba un om al cifrelor decat al cuvintelor,  el nu face niciodata lucrurile pe jumatate.

Ei…cam stiu cate ceva oamenii astia. De parca ar fi stat o vreme cu noi in casa!

Voi v-ati verificat prenumele? Se potriveste descrierea?

 

There are 2 comments for this article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.