Un super bistro in Polonia. Pentru mici si mari.

Un super bistro in Polonia. Pentru mici si mari.

…Super pentru toata familia, dar mai ales pentru parinti. Si asta pentru ca se stie ca dupa ce apar copiii in vietile noastre, totul se schimba si noi cautam locuri dedicate lor, unde sa-i ducem sa se simta bine. Si asa uitam de noi si de socializare de multe ori!…

Ei bine, oamenii astia din Polonia au creat un loc IDEAL. Unde poti sa te simti bine si tu, ca adult, dar si copiii. Spatiul este foarte bine structurat si gandit. La parter exista o zona dedicata copiilor mici, zona cu un design care se incadreaza perfect conceptului. Materiale total ‘prietenoase’, colturi rotunjite, culori naturale imbinate cu nuante vii, totul este gandit in detaliu pentru mamicile care pot sa fie oricand cu ochii pe copii, dar si sa stea la povesti cu prietenele.

Cat despre etaj, acesta este dedicat copiilor mai mari si este gandit atat ca un spatiu de joaca, cat si ca zona unde se pot organiza diverse ateliere dedicate celor mici. Mi-a placut totul, dar ideile mele preferate sunt  sotronul de pe pardoseala si peretele de pe casa scarii, unde este o tabla imensa pentru copiii care au idei. Si cine nu si-ar lasa imaginatia sa zburde intr-un astfel de loc?

Felicitari, mi se pare un concept atat de simplu si frumos, care SIGUR ar avea succes oriunde exista adulti & copii, care au nevoie sa-si petreaca timpul impreuna, dar si separat!

PS pentru inspiratie si alte idei, va invit si intr-o cafenea din Columbia 

Sursa foto: Freshome

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.