Festivalul International de Teatru 100, 1.000, 1.000.000 de povești bate la usa. 1- 8 octombrie

Festivalul International de Teatru 100, 1.000, 1.000.000 de povești bate la usa. 1- 8 octombrie

 

Dragi parinti, treceti-va in agende:
Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii  „100, 1.000, 1.000.000 de povesti”.  

 La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole și aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povesti”.

Pe scurt, ce e cel mai important:

  • Cand? Festivalul are loc în perioada 1-8 octombrie, in Bucuresti, si reuneste peste 50 de evenimente dedicate copiilor, parintilor si educatorilor, dar si profesionistilor din domeniul teatrului pentru copii.
  • Ce se intampla? 23 de teatre și companii teatrale din 9 tari vor fi prezente. In plus, puteti participa la evenimentele conexe propuse anual de Teatrul Ion Creangă: ateliere pentru copii, workshop-uri pentru artisti, conferinte sau dezbateri.
  • Participanti din Romania: 10 teatre, companii independente si asociatii culturale: Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociația Punctart, PETEC – Asociatia pentru Teatru si Carte și Teatrul Ion Creanga (București), Teatrul de Papusi „Gulliver” (Galati), Teatrul Municipal „Csíki Játékszín” (Miercurea Ciuc), Teatrul „Regina Maria”, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment – Mini Reactor (Cluj Napoca).
  • Deschiderea oficiala: Deschiderea oficiala este sambata, 1 octombrie, ora 18:00, cu spectacolul de teatru dans „Zbor prin povești”, o productie a Teatrului Ion Creanga. Reprezentația este gazduită de Teatrul de Comedie – Sala Noua, teatru partener al Festivalului, alaturi de Teatrul Excelsior, Opera Comica pentru Copii, Palatul Național al Copiilor, Teatrul de animatie Tandarica și Creart.
  • Programul complet il gasiti aici: Programul Festivalului și mai multe informații despre spectacolele invitate sunt disponibile pe fitc.ro si Facebook.com/TeatrulIonCreanga

    Puteti descarca programul teatrului chiar AICI: Festivalul International de Teatru – Program

Ne vedem la teatru, da?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.