Ghirlandă cu buline – Do It Yourself

Ghirlandă cu buline – Do It Yourself

Astăzi avem în program un scurt tutorial în care vă arătăm cum se face o ghirlandă cu buline – DIY. ( Do It Yourself). 

Știți că suntem mari amatoare de party și de tot ce înseamnă accesorii care pot da culoare și personalitate oricărei case. Așa că testăm și facem acasă, în tandem, tot soiul de proiecte creative, ușor de făcut și bineînțeles, cu costuri minime.

Astăzi vă povestim cum puteți să faceți o ghirlandă, potrivită pentru petreceri sau zile speciale, mai ales că un astfel de aranjament poate să dea culoare oricărui spațiu și e foarte simplu de făcut și de montat.

Recuzită pentru ghirlande:

  • Coli colorate – noi am mers pe combinația roșu cu negru, dar se pot face ghirlande multicolore, în funcție de ceea ce vă doriți. Mai mult, nu e neapărat nevoie de carton (noi am avut acasă carton de 180 grame), merge foarte bine orice hârtie colorată sau hârtie de ambalaj, pe care o găsiți în imprimeuri foarte colorate.
  • Lipici
  • Gută transparentă – se găsește la magazinele de produse pentru pescari. Dar se poate folosi și ață normală sau panglică subțire. Se vede foarte frumos.

Pași:

  • Se decupează cercuri de aceeași dimensiune. Noi am făcut cercurile de mărimea gurii unui pahar. Dar se pot face și măsuri diferite, mai mici sau mai mari
  • Se lipesc două câte două, pe o lungime potrivită spațiului unde le veți suspenda. Gata ghirlanda! Se pot suspenda fie de lustră, cu scotch transparent, fie de galeria de la perdea, fie pur și simplu pe perete.

Gata! Atât de simplu și cu un efect super simpatic, nu?

Vom reveni și cu alte idei, promitem!  


Dacă aveți timp, poate vreți să vedeți și: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.