LAND ROVER EXPERIENCE. Experiente de recomandat.

LAND ROVER EXPERIENCE. Experiente de recomandat.

Fiecare are o lista cu locuri de vizitat, experiente care l-au marcat.  La mine lucrurile sunt foarte clare. Listele sunt intr-o continua transformare, strang pareri, adaug locuri, ascult recomandari, completez, adaug, visez.

Una dintre experientele pe care le recomand celor activi, cu ceva spririt de aventura si mai ales pasionati de condus – este sa mearga la un curs LAND ROVER EXPERIENCE. Nu trebuie sa conduci un Land Rover zi de zi, nu trebuie sa fii cel mai mare si mai pasionat sofer din lume, trebuie sa-ti placa masinile astea excelente si mai ales sa vrei sa inveti sa conduci in offroad.

Ce-nseamna Land Rover Experience?  Pe scurt: O super experienta.  Mai pe larg: marca Land Rover a deschis in diverse locuri in lume, printre care si la Istanbul , centre in care instructori acreditati te invata sa conduci orice model Land Rover in conditii extreme. Te scot din rutina si comfortul drumurilor zilnice. Noi am petrecut doua zile de aventuri. Dar poti alege si pachete de jumatate de zi sau de 1 zi. Exista o proprietate generoasa in Istanbul, unde pe mai mult de 10 Ha ai ocazia sa conduci, sa testezi masinile, sa experiementezi capabilitatile modelelor Land Rover, dar mai presus de astea, sa-ti testezi propriile limite, sa incerci alte lucruri, sa simti adrenalina. Cam asta au insemnat cele doua zile de Land Rover Experience pentru mine.

Totul este impecabil. Organizarea excelenta. Proprietatea este generoasa si ofera un cadru natural perfect pentru experiemente offroad. Masinile incredibile. Totul este atat de bine pus la punct, instructorii sunt atat de siguri pe ei si iti explica atat de clar tehnicile offroad, incat niciun moment nu am avut nici cea mai mica temere sau retinere. Nu mai zic de ospitalitatea turceasca, de faptul ca poti sa adaugi experienta scolii Land Rover intr-un city break in Istanbul si atunci o sa pleci acasa cu mai multe amintiri de neuitat. Plus diploma de la Land Rover Experience, care pentru mine are valoare de suflet!

Asa am ajuns sa adaug pe lista experientelor de recomandat  Land Rover Experience. Mai multe nu am de zis. Se vede in poze, se vede in film. Unele lucruri chiar nu se pot uita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.