Noua mea pasiune – Descendentii

Noua mea pasiune – Descendentii

-Jurnal la 7 ani si 10 luni –

De cand am vazut filmul Descendentii, am fost moarta dupa el. Este vorba despre o trupa de 4 adolescenti: Jay, baiatul lui Jafar (personajul rau din Aladin), Carlos, baiatul Cruellei de Ville (personajul rau din 101 Dalmatieni), Evie, fata Reginei cea Rea (personajul negativ din Alba ca Zapada) si Mal, fata Maleficai (personajul rau din Aurora). Mie cel mai mult imi place de Evie si Mal. Imi place si stilul lor de-a se imbraca…ca niste rockeri, iar eu sunt fan stilul asta.

De Craciun am primit doua carti pe care mi le doream si pe care le ador: ‘Cartea de Vraji a lui Mal’ si ‘Jurnalul lui Mal’.

‘Cartea de Vraji a lui Mal’ imi place super mult pentru ca are multe vraji. Preferata mea e Vraja Iubirii. Zilele astea lucrez sa-mi fac un cuprins al cartii, sa stiu unde gasesc fiecare vraja in parte. Dupa care incep sa fac si eu vraji. Abia astept!

Despre ‘Jurnalul lui Mal’ nu stiu sa povestesc inca…pentru ca nu am avut timp sa citesc din el, doar l-am rasfoit.

Intre timp, am mai uitat de vechile mele pasiuni – Frozen, Alba ca Zapada…si sunt pasionata de Winx si Descendentii. Asa ca ma gandesc de pe acum ce-mi doresc de ziua mea…poate se inventeaza un Lego cu Descendentii!

Nota: Paginile pozate de mine sunt din ‘Cartea de vraji a lui Mal’ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.