O casa de vacanta in Westhampton. Ca-n vise!

O casa de vacanta in Westhampton. Ca-n vise!

Casa asta de vacanta din Westhampton are o poveste frumoasa, cu iz american. Pe langa faptul ca mi-au adunat parca toate visele mele nerostite, toate culorile pe care mi le imaginez fix la o casa pe plaja, pe langa invidiile mele cand ma uit pe pozele lor …trebuie sa recunosc ca oamenii astia au o casa superba!

O familie tanara, cu trei copii frumosi si mai ales energici, si-a dorit o casa de vacanta unde sa poata evada cu totii din New York. Scurt si de succes: au gasit o casa veche si demodata, i-au simtit potentialul, au cumparat-o si au apelat la compania de design  Chango & Co. Le-au dat cheile, le-au povestit ce-si doresc si le-au lasat termen de 10 saptamani pentru ca oamenii astia sa le transforme visele in realitate.

Zis si facut. Singurul stres al designerilor a fost timpul. In rest..si-au dat frau liber imaginatiei si bine au facut! Desi din exterior vila pare una oarecum normala, intr-un cartier linistit, imediat cum intri pe usile galbene, ti se dezvaluie parca un alt univers.

De la livingul cu accente de culoare si tapet cu fructe de ananas, la bucataria in culori vibrante. Imposibil sa nu-ti dai seama ca aici locuiesc oameni care stiu sa se bucure de viata si de culoare. Fiecare camera este gandita in functie de personalitatea fiecarui membru al familiei. Cand tema de design este atat de clara si bine definita – rezultatul e pe masura. Un spatiu plin de viata, de lumina, de culoare, ce ii invita parca la joaca si pe cei mici si pe cei mari, deopotriva.

De departe spatiul meu preferat este podul transformat in camera de joaca. Nu pot sa-mi imaginez ceva mai frumos, mai luminos, mai aerisit, mai jucaus si mai potrivit pentru 3 copii de varste diferite, decat podul asta incredibil.

Cum spuneam, casa asta mi-a adunat visele si le-a dus in Westhampoton, pe o plaja frumoasa, intr-o casa incredibila!

Foto: Chango & Co

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.