O super cafeaneao-biblioteca in care sa tot stai

O super cafeaneao-biblioteca in care sa tot stai

Sunt sigura ca si in Romania ar prinde ideea unei cafenele biblioteci cum e asta!

Stiu ca sunt si la noi diverse locuri prietenoase pentru copii, dar inca nu am intalnit niciunul care sa fie  gandit, creat si implementat cap-coada avand copiii drept tinta principala, nu parintii. Cafeaneaua asta este si biblioteca si librarie si loc de ateliere, de explorat, de construit. Imi pare un fel de spatiu de vis pentru copiii mai mici si mai mari.

Se vede ca este un concept 100% dedicat lor. Parintii sunt in plan secundar, dar au si ei spatii destule unde se pot relaxa.  Recunosc, pentru mine pare locul perfect pentru petrecut dupa-amiezele sau chiar zilele de weekend in care greu gasesti un loc in care sa mergi cu familia, iar copilul sa nu fie ‘pedepsit’ pe un colt de masa, intr-un spatiu ‘deghizat’ pentru nefumatori.

Aici totul este gandit in detaliu, de la mobilierul fara colturi, la bibliotecile ce par desprinse din povesti, la canapelele si fotoliile tapitate. Spatii deschise, zone de interes diverse, culoare cat cuprinde, nu cred sa existe copil caruia nu i-ar placea sa exploreze un asemenea spatiu. La fel cum sunt sigura ca nu exista parinti care nu si-ar duce copiii intr-un asemenea spatiu.

Ah…sa nu uit, toata minunatia asta este in Medellín, Colombia.  Pana sa avem si noi ceva similar, ne uitam pe pozele astea frumoase, oftam si visam!

Galeria Foto completa aici. Sursa Foto: Freshome

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.