Pregatirea de Martisor cu prietenie

Pregatirea de Martisor cu prietenie

-Jurnal la 7 ani si 10 luni-

Abia astept ziua de maine! In sfarsit 1 Martie!

Am pregatit deja pentru fiecare colega de-a mea cate un martisor colorat. Am pentru fiecare cate o brosa ori cu inimioara, ori cu fluturas, din lemn pictat foarte vesel, luate de Muzeul Taranului.  Pe fiecare martisor am pus cate un biletel pe care scrie ‘Cu prietenie, Ema’.

Prietenei mele Rita i-am pregatit doua martisoare: un fluturas si o bratara cu pisicuta, pentru ca ea le adora. Sper sa nu citeasca si sa-i stric surpriza!

Cel mai greu mi-a fost  sa ma hotarasc ce sa-mi aleg pentru mine, a fost o batalie intre toti fluturasii si toate inimioarele…dar pana la urma am ales un fluturas galben cu albastru  si o inimioara verde cu alb.

Oricum, stiu ca o sa mai primesc si eu multe martisoare, dar cel mai mult il astept pe cel de la tati. El de obicei imi aduce ceva special. Anul trecut am primit un ingeras super dragut, pentru ca el imi spune ca eu sunt un ingeras. Deja am primit si de la Ica, bunica mea, nistre trifoi cu patru foi si de la varul meu Luca un ghiocel si o gargarita.

Eu oricum pastrez toate martisoarele primite, pentru ca stiu ca imi vor aminti mereu de prieteni si de familie. Imi place foarte mult ziua asta cu martisoare, e plina de cadouri si toata lumea e fericita!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.