Pregătiți de începerea școlii? Am eu un pont pentru voi!

Pregătiți de începerea școlii? Am eu un pont pentru voi!

An de an îmi propun să termin cumpărăturile de toamnă, pentru începerea școlii, din vreme…și să evit nebunia din weekend-ul de dinaintea începerii școlii.

Iar anul ăsta sunt parcă mai aproape de ce mi-am propus.
Ta, na, na…mare parte din cumpărăturile pentru Ema sunt pe lista scurtă. Recunosc, pândesc și niște prețuri mai bune și oferte prietenoase :), iar retailerul de modă C&A parcă mi-a citit gîndurile.

 

Care-i rețeta mea anul ăsta. Rețeta în doi pași simpli:

 • Săptămâna asta, până pe 25 august, puteți merge în orice magazin C&A din țară, târguiți câte ceva, vedeți ce vă place și care-s noutățile din colecția lor de toamnă Back to School.
  Pentru orice cumpărături faceți în acest interval ( 19 – 25 august), primiți la casă un voucher de 20% reducere pe care îl puteți utiliza în magazin, în perioada 2-8  septembrie, înainte de începerea școlii.  Reducerea este valabilă în toate magazinele C&A pentru articolele cu preț întreg din noile colecții de toamnă pentru copii , mămici și tătici (fara produsele Bestdeal)
 • Iar în intevalul 2-8 septembrie puteți reveni în orice magazin C&A.
  La mine o să fie punct ochit, punct lovit…pentru că deja avem temele făcute, știu exact ce-i place Emei și ce i se potrivește. O să vedeți în videoul nostru ce distracție a fost la sesiunea noastră de shopping și distracție din magazin.

 

Recunosc, mie-mi place brandul C&A de multă vreme, nu doar pentru Ema, ci pentru toată familia. Asta pentru că au haine comode, iar asta-i foarte important pentru noi. Iar produsele din bumbac bio sunt printre preferatele noastre!
Mai mult, prețurile sunt atente cu buzunarele noastre…așa că avem o prietenie de durată :)!

 

Ce și-a ales Ema?

Vedeți în pozele de mai jos, mai ales că era dornică să-și schimbe garderoba de toamnă. Nu de alta, dar a crescut și oricum se cereau haine noi, cu personalitate!

Ea a probat 5 outfituri, eu i-am cumpărat deja unul din ele.
Ea și-a ales un altul…pe care-l vom afla la început de septembrie.

De curiozitate, voi cu ce votați din cele 5 outfituri probate de Ema?

#backtoschool #CA  #kids4tomorrow

 

There are 3 comments for this article
 1. Pingback: Pregătiți de începerea școlii? Am eu un pont pentru voi! - Comunitatea Bloggerilor din Romania
  • Blog in Tandem at 22:05

   Nu-i asa? Si eu i-am tot cumparat Emei inca de cand era mica tot felul de lucruri de la C&A, mai ales ca-mi place ca au colectia cu bumbac bio care e super pentru copii & adulti!
   Salutari si succes la scoala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.