Prima mea lectie de calarie

Prima mea lectie de calarie

– JURNAL la 6 ani si 6 luni – 

Asta e prima mea lectie de calarie.

Am fost cu Evelin si Filip, niste prieteni de-ai mei. Fiecare am avut cate o lectie de jumatate de ora. Eu am fost prima. Nu mi-a fost frica deloc!  M-am urcat pe cal asa: am indoit un picior si stapanul calului m-a ridicat.  Calul are trei viteze: pas (adica incet), trap (mers in fuga) si galop (cel mai repede). Eu am mers doar pas si trap. Cand vrei sa pornesti calul , instructorul m-a invatat sa scot un pss-it special. Cand vrei sa mergi la trap, bati cu picioarele in burta lui. Am calarit chiar si cu spatele!  Mi-a placut maxim. La final m-am urcat in picioare pe cal. Doar ca am uitat cum il chema pe cal….dar intreb data viitoare.

Abia astept sa mai merg!

There are 4 comments for this article
  • Blog in Tandem at 11:36

   Ema e la scoala,asa ca raspund eu in locul ei. Doar de-aia lucram in tandem :). MULTUMIRI! I-a placut si mai vrea!

 1. Camelia at 15:25

  Super! Bafta si la urmatoarele lectii!
  Unde ati fost la calorie? Si fetita mea, Daria , iubeste foarte mult caii si isi doreste sa mearga la lectii de calorie.

  Multumim anticipat!

  • Blog in Tandem at 15:47

   Multumim!
   Am fost pana acum la Top Class Riding Club – in comuna Berceni – unde Ema s-a simtit foarte bine si chiar a prins ceva la prima lectie. Apoi am mers la Hollandia Riding Club – in Corbeanca.
   Ambele locatii insa sunt destul de greu accesibile pentru noi, care venim din centrul Bucurestiului. Oricum, merita experienta! Bafta si Dariei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.