Proiectul “Cartea Primaverii’’

Proiectul “Cartea Primaverii’’

– Jurnal la 8 ani si 1 luna –

De curand am avut de facut un proiect pentru scoala, unde am lucrat in echipa cu prietenele mele, Ana si Rita. Proiectul s-a numit ‘Cartea Primaverii’.

Noi ne-am numit ‘echipa Smiley’, pentru ca toate zambim mult. Asta a fost si sigla pe care ne-am ales-o – un 🙂  . In carte fiecare dintre noi si-a facut doua primaveri personalizate.

Pentru mine primavara inseamna ghiocei, copaci infloriti, martisoare, natura care reinvie, pasarile calatoare revin la noi in tara, Ziua Femeii. Cel mai si cel mai important este ca primavara e si ziua mea de nastere! Defapt primavara asta noi toate trei am fost sarbatorite si am implinit 8 ani!

Paginile mele sunt cu un soare zambitor, copac inverzit, ghiocei, inimi, felicitari. Am desenat si un copac zambitor cu scari rulante, un telescop pentru observatii, balcoane si lift. Cel mai frumos este ca in primavara mea ploua cu multe capsuni in forma de inimioara!

Rita si Ana au desenat si ele flori, inimioare, fluturasi, soare, copaci inverziti…toate am avut o primavara vesela, minunata si plina de culori.

Chiar daca pozele nu sunt cele mai frumoase ( le-am pozat dupa ce am asamblat cartea…pun aici doar cateva, n-am pozat toata cartea), sa stiti ca ne-a iesit o carte super colorata, despre primavara lui 2016!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.