Reteta de pizza rasucita. Pentru incepatori, maxim 30 minute.

Reteta de pizza rasucita. Pentru incepatori, maxim 30 minute.

La capitolul ‘n-as fi crezut’ se incadreaza perfect si faptul ca niciodata, dar niciodata in viata mea n-as fi crezut ca eu o sa fiu in pozitia sa povestesc despre o reteta testata de mine. Cine ma cunoaste stie ca din varii motive nu stau niciodata mai mult de maxim, dar maxim 60 de minute in bucatarie, cu masa inclusa.

Asa se face ca ajung sa testez numai retete care sa aiba maxim 10 operatiuni si sa nu dureze mai mult de 30 de minute. Astea sunt pentru mine! De obicei nu ma incadrez la nimic sofisticat, dar traiesc bine si relaxata, iar cei de-acasa s-au invatat cu mine.

Asta-i legenda. Trebuia sa intelegeti contextul ca sa pricepeti cum mi-am luat eu 100 de puncte duminica dimineata cand m-am prezentat la micul dejun cu pizza asta rasucita. 😉

Am vazut filmuletul de mai jos acum o saptamana, mi-am luat inima in dinti si iupi…am reusit.

Pe scurt, reteta de PIZZA RASUCITA:

  • Blat simplu – fie il faceti, daca va pricepeti, fie il cumparati de la supermarket sau chiar de la unele magazine de paine. Eu l-am cumparat si a fost super OK.
  • Suc de rosii mai grosut. Eu am avut unul bio, facut de mama mea, din suc de rosii & ardei
  • Cascaval ras.
  • 1 Ou

Si atat! Dureaza maxim 10 minute toata operatiunea + 20 de minute la cuptor. Si uite asa, cu doua maini stangi am reusit sa ma remarc la mine acasa si sa fac pizza asta rasucita.

Bonus: mi-a ramas niste blat, l-am intins subtire, subtire si am improvizat si o pizza pe care am scos-o la cina. Asa am reusit eu sa bifez si doua mese din weekend!

Si acum, ca am spart gheata, sigur mai gasesc eu ceva care sa se prepare tot la fel de simplu. Nu ma opresc la 100 de puncte, am prins gustul!

 

Ceva recomandari? Pentru incepatori, sa ne intelegem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.