Save the date: B-FIT in the Street! 4-7 Iunie 2015

Save the date: B-FIT in the Street! 4-7 Iunie 2015

Ma feresc sa recomand ce nu cunosc si nici ce nu am testat. Dar si cand sunt in cunostinta de cauza, nu ma pot abtine sa nu incerc sa va conving.

Treceti-va in agende si retineti: B-FIT in the Street! – Festivalul International de Teatru de Strada Bucuresi, 4-7 iunie.

 Am tot fost in anii trecuti, iar in 2014 impreuna cu Ema si va asigur ca orasul nostru arata altfel in timpul manifestarilor de genul asta. Festivalul tine 4 zile si va sfatuiesc sa mergeti la minim 2 dintre ele, pentru ca trupele invitate fac show, orasul capata alta culoare, oamenii zambesc parca mai larg si mai natural, copiii sunt expusi la alt gen de evenimente, iar noi, adultii, simtim ca asa trebuie sa arate o capitala europeana.

Felicitari ARCUB ca a ajuns anul acesta la cea de-a VII-a editie si a reusit sa aduca fenomenul artistic mai aproape de oameni.

Sunt 4 zile in care teatrul invadează strada, dupa cum spun chiar organizatorii. Si asa este. Sa vezi trupe de teatru venite din lumea larga performand la doi pasi de tine, nu ti se intampla in fiecare zi. Tot centrul o sa devina o scena unde se vor desfasura trupe din Italia, Franta, Olanda, Spania, Slovacia, Anglia, in puncte cheie precum: Piata Universitatii, Piata George Enescu, Centrul Vechi, Piata Sf. Anton, Piata Unirii si bulevardele centrale.

Cat despre imagini, am cateva de anul trecut. Dar stiu clar ca emotia pe care-o ai cand vezi cu ochii tai, cand auzi, cand esti inconjurat de jocuri de lumini si sunet, nu se poate transmite prin imagini. Dar la fel de bine stiu ca o sa va mai bat la cap si saptamana viitoare ca trebuie sa va faceti timp sa mergeti la B-FIT in the Street! 4-7 Iunie.

 Revedeti aici si doua filmulete de anul trecut, ‘povestite in Jurnalul Emei’. Programul detaliat pe site-ul organizatorilor, aici.

V-am convins sper, da?

Galeria foto completa aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.