Scrisoare pentru mami & tati

Scrisoare pentru mami & tati

-Jurnal la 7 ani si 2 luni- 

Dragii mei parinti,

Am citit biletul de la voi  si am vazut ca ati avut o saptamana grea. Sa stiti ca nici la mine n-a fost deloc usor.

Mi-e foarte greu sa ma obisnuiesc aici. Dimineata in loc sa-mi dea cineva desteptarea, ca acasa, ma trezesc in ciripit de pasarele. Apoi, nu e nimeni sa-mi spuna de 100 de ori la rand sa ma grabesc, ca suntem in criza de timp. Dar stiu eu ca-i graba, pentru ca trebuie sa mergem sa mulgem caprita Viki de doua ori pe zi, dimineata si seara. E foarte ciudat ca n-am gasit in frigider nicio cutie de lapte, asa ca m-am invatat sa beau zilnic lapte de capra. Aici regula casei este sa nu treaca nicio zi fara sa mancam inghetata facuta in casa. Asa ca n-am cum sa nu respect ce mi se spune. Ah…si am descoperit si un suc care se numeste socata si de care am baut in fiecare zi.

Inca nu m-am invatat cu programul asta in care fac numai ce am chef si ma culc cand vreau eu. Sa stiti ca n-ati avut dreptate ca doar somnul pana in ora 11 iti da vise frumoase. Eu m-am culcat in fiecare seara dupa 11 si tot am visat frumos. Mi-e dor putin de parcul nostru, recunosc. Aici ma pot plimba cand vreau prin gradina cu flori si sa stau sa citesc pe banca, dar parca e totul prea linistit si nu e nimeni care sa-ti faca vreo observatie. Oricum, eu am avut o gramada de treaba cu puii de gaina pe care i-am antrenat la sarituri si cu iepurii pe care i-am pregatit pentru un numar de magie.

Intelegeti acum ca am avut foarte putin timp liber si de-aia am uitat sa va sun, asa cum am promis. Dar oricum, am inteles ca nici la voi n-a fost foarte usor. Asa ca astept cu nerabdare sa ne vedem acasa, voi sa renuntati la filme & terase, eu la curte si relaxare…si sa ne intoarcem la viata noasta frumoasa de familie de Bucuresti. Desi, cred ca as mai fi putut sa mai stau o saptamana, doua, trei…dar nu stiu daca mai rezistati voi fara mine!

Va pup cu dor,

Ema Raza de Soare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.