Se lanseaza serialul “Elena din Avalor’’. Ema e fan deja!

Se lanseaza serialul “Elena din Avalor’’. Ema e fan deja!

Draga Disney Channel,

sa stii ca ai la mine acasa cel mai entuziast fan al serialului ‘Elena din Avalor’. Deja doarme cu papusa, s-a dus la scoala cu ea, a mers prin curtea scolii mandra cu posterul Elena din Avalor si a distribuit stegulete. In plus, a pus biletele pe TV, la noi acasa, cu ‘rezervat Ema’, pentru SAMBATA, 29 Oct. – Ora 11.00, Disney Channel.

Serialul asta pare sa aiba exact valorile pe care eu vreau sa i le transmit Emei, asa ca toate lumea este 100% fericita. Am descoperit cu bucurie ca Elena din Avalor este prima printesa Disney cu origini latino. Serialul o sa fie o poveste frumoasa, dar ancorata in realitate. Elena e o printesa care are abilitati de lider, pe care si le descopera atunci cand este nevoita sa invete sa-si conduca tara. E un personaj plin de viata, energic, amuzant, calda si iubitoare…dar mai presus de toate este o adolescenta curajoasa care lupta sa-si apere familia si tara. 

Ei bine, draga Disney, n-ai cucerit-o doar pe Ema, asa ca o sa am si eu un loc in randul intai pe canapea sambata la ora 11.00.

Ah…si ca sa nu crezi ca inventez atunci cand iti spun ca vreau sa-ti prezint cel mai infocat fan, am aici dovada filmata.

Salutari & multumiri ….sambata suntem cu ochii pe tine!


 

There is 1 comment for this article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.