Color Café – un loc de relaxare pentru parinti & copii. Da,da, chiar exista!

Color Café – un loc de relaxare pentru parinti & copii. Da,da, chiar exista!

Color Cafe pare exact ce viseaza multi parinti: o cafenea unde se poate merge…in tandem parinti & copii. Exista si este in Sibiu.

Iar eu nu pot decat sa ma oftic ca saptamana trecuta, cand am stat 2 zile la Sibiu, n-am stiut de el. E o mare pasiunea de-a mea sa gasesc locuri din astea create cu gandul la familii, locuri care incurajeaza momentele impreuna, fara ca parintii sa fie stresati sau sa faca ture de la masa la locul de joaca.

Color Cafe pare ca este fix pe modelul asta. I-am citit povestea si i-am descoperit pozele pe un site local  – Turnul Sfatului – si abia am asteptat sa povestesc si eu pe blog.

Normal ca pe mine m-au cucerit inca din denumirea aleasa…plina de culoare! Apoi, o sa vedeti singuri pozele si o sa va convingeti. Este o initiativa a unei familii care si-a dorit un loc unde parintii sa poata sa socializeze, iar copiii sa-si vada de joaca.  Fara spatii delimitate, fara trepte, fara colturi, fara pericole. Iar mie imi pare ca le-a reusit cu brio!

N-am sa uit niciodata vremea cand era Ema mica si nu prea aveam unde sa mergem toti trei, pentru ca inca nu aparusera locuri din astea pentru tandem parinti & copii. Ma uitam cu jind in Berlin, apoi prin Austria, Belgia, unde am vazut ce importanta se da timpului petrecut in familie si cate locuri din astea cochete si pline de personalitate aveau!

Asa ca acum imi salta inima de bucurie cand vad si la noi ca au inceput sa apara locuri din astea cochete. In plus, abia astept sa ajung la Sibiu sa beau o cafea aici!

  • Entuziasmul: Blog in Tandem 
  • Sursa info & foto: Turnul Sfatului 
  • Foto credit: Silvana Armat

Puteti citi si: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.