Tablou cu poze și amintiri colecționate în vacanță

Tablou cu poze și amintiri colecționate în vacanță

Nu știu alții cum sunt, dar la noi oricând vine toamna, e prea devreme!
Și asta pentru că noi toată vara străbatem în lung și-n lat, vizităm locuri, mergem hai hui oriunde vedem cu ochii, colecționăm poze și amintiri de vacanță, cât să ne ajungă timp de un an! 

Proiectul nostru TANDEM HAI HUI (selecționat anul ăsta și la Webstock, competiția anuală cea mai importantă din mediul online) despre asta este: locuri, oameni, excursii, emoții, experiențe trăite de noi și recomandate celor în căutare de inspirație!

Asta a fost introducerea! Ca să înțelegeți că tema Emei pentru un proiect special despre vacanța de vară, ne-a venit mănușă.

Ema și-a ales să povestească colegilor despre vacanța ei hai hui printr-un tablou de amintiri de vară, cu poze făcute de noi.

A fost o plăcere pentru noi să ne reamintim de zilele pline de vară, răsfoind sutele de poze pe care le-am făcut. Mai mult, norocul nostru a fost că zilele astea am avut acasă o imprimantă Canon PIXMA TS9050 , ce ne-a ajutat să tipărim niște poze absolut minunate, pline de amintiri colecționate de noi.

Care sunt pașii? Foarte simplu:

 1. Alegeți și tipăriți fundaluri, rame și alte imagini ce v-ar putea inspira!

  Intrați pe platforma Creative Parkși sunt sigură că veți fi și voi la fel de încântați ca noi. Sunt atâtea idei și atâta inspirație acolo, că n-ai cum să nu te minunezi!

 2. Alegeți și tipăriți imagini din vacanță!

  Aici s-ar putea să dureze mai mult alegerea pozelor, pentru că fiecare imagine înseamnă amintiri frumoase și s-ar putea să deveniți nostalgici! Dar imprimarea merge rapid, ca pe roate!
  PONT: există și hârtie lucioasă de la Canon, specială pentru poze…iar pozele tipărite așa sunt uimitoare, o să vedeți!
  ..și încă un pont. Noi avem cameră foto tot Canon pe care am conectat-o la imprimanta Canon PIXMA TS9050 și așa am putut tipări direct din cameră pe imprimantă! Nu mai spun că Ema și-a conectat și telefonul la imprimantă. Așa că a intrat repede pe Facebook & Instagram, conturile Blog in Tandem și a tipărit niște poze de suflet ale noastre.
  Totul este atât de simplu și de intuitiv, încât noi, două fete, ne-am descurcat de minune. E o plăcere să umbli pe ecranul tactil, iar de funcțiile de copiere & scanner nu mai spun.

 3. Decupați pozele & fundalurile!

  Asta e o treabă clar de făcut în tandem părinte & copil, dacă vreți să scurtați timpii!

 4. Pregătiți-vă rama…și dați frâu liber imaginației la aranjat pozele!

  Noi am cumpărat o ramă simplă, de tablou, colorată, ce avea inclus un carton pe care am putut să ne facem propriul design, cum spune Ema.

 5. Lipiți pozele în forma finală!

  Aici e o etapă pe care, vă spun o secret, noi am sărit-o. Am fost foarte atente & rapide când am pus rama și gata!
  Ne-am gândit că dacă ne răzgândim cu aranjamentul pozelor, putem să le schimbăm oricând, nefiind lipte. (știți cum sunt fetele…)

 6. Bucurați-vă de tabloul vostru cu amintiri din vacanță!

Atât de simplu! Gata, ăștia sunt cei 6 pași importanți! Mai puțin de jumătate de oră și avem un tablou cu amintiri colecționate într-o vară întreagă!

Copil fericit că are tema gata, mamă mulțumită că are un tablou cu amintiri de vacanță! Ceea ce vă dorim și vouă.

Ah…apropos, voi cum vă colecționați amintirile din vacanță?


 

Și dacă tot v-am povestit că ajutorul nostru a fost imprimanta Canon PIXMA TS9050, să vă mai spun câteva lucruri despre promoția Canon de toamnă – Back to School.  
Intrați pe site-ul lor și vedeți ce ofertă au până pe 15 octombrie: la cumpararea oricarei imprimante Canon din promoție, veți primi un voucher suplimentar *de 50 GB pentru Canon Irista – platforma de stocare online. De asemenea, în perioada campaniei, orice persoana care achiziționeaza o imprimantă din promoție, poate avea șansa de a câștiga valoarea de achiziție a produsului.
(*)La inregistrarea pe platforma, toate persoanele primesc 15 GB pentru Canon Irista.

Dacă sunteți interesați să cumpărați o imprimantă, acum e momentul, părerea mea!

Dacă vreți să mai descoperiți destinații hai hui pe unde am umblat: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.