Tandem Hai Hui. Toamnă prietenoasă la Ferma Club

Tandem Hai Hui. Toamnă prietenoasă la Ferma Club

Pensiunea Ferma Club e cea mai nouă descoperire a noastră!

Cum suntem permanent în căutare de locuri noi, evident că nu putem să ne abținem să vă povestim cum a fost la Pensiunea Ferma Club!

Am petrecut aici un prea minunat weekend de septembrie, blând și prietenos, așa că avem povestiri și impresii la cald.
Varianta scurtă: este o locație IDEALĂ de familie!  E un loc cu energie pozitivă, de unde noi am plecat cu bateriile încărcate, cu multe amintiri frumoase și povestiri la pachet.


Iar dacă vreți mai multe detalii, trebuie doar să-mi apăsați butonul de pornire.  Pensiunea Ferma Club este o locație potrivită pentru minivacanțe sau weekenduri în familie.
Chiar de la început am pornit cu dreptul! Ne-a plăcut poziționarea lor ( la aprox. 20 km de Sinaia). Mai exact în Moroeni, unde am ajuns prin Târgoviște. Uimitor de accesibil drumul, comparativ cu Valea Prahovei, de al cărei trafic ne e frică, recunoaștem.

Mai mult, din momentul în care am ajuns acolo, am găsit exact genul de loc ce ne place fiecăruia dintre noi trei. Și asta nu e ușor, credeți-mă! Pensiunea este făcută cu bun gust, se vede cu ochiul liber. Are 2 etaje, cu 11 camere duble și suite și are și lift, spre bucuria Emei.

Ema a fost super încântată de tot ce am găsit la Ferma Club, în jumătatea bine delimitată, cu gard, unde sunt animalele. Ponei, porci & purceluși, găini, curcani, un vițel, câini, pisici și câte și mai câte. Să nu uit de livada de meri & peri, unde s-a zbenguit și s-a cățărat în voie, de parcă era fugită de-acasă.

 

Ema s-a împrietenit rapid cu ceilalți copii din pensiune și și-au format o gașcă jucăușă, ce a profitat de toate facilitățile pensiunii.

Clar, topul preferințelor Emei de la Ferma Club este:

  1. Piscina, unde s-a bălăcit fără limite!

  2. Plimbarea cu ponei. A așteptat-o entuziasmată, s-a bucurat cu tot sufletul!

  3. Terenul de baschet, unde ne-am jucat de-a baschetul, dacă înțelegeți ce vreau să spun!

Cât despre noi, ne-am bucurat de restaurantul unde am avut numai opțiuni una și una, multe din ele cu materia primă chiar din curtea pensiunii, din fermă sau din solar. N-o să uităm prea curând nici înghețata de casă, nici plăcinta cu mere, nici brioșele de casă.
În plus, intimitatea pensiunii, panoramă din cameră, ospitalitatea celor de aici, sunt doar câteva argumente pentru care aș recomanda pensiunea familiilor în căutare de locuri frumoase pentru escapade.

Cum a trecut timpul? REPEDE, prea repede!
Am reușit să mergem într-o drumeție în zonă, de unde ne-am bucurat de o panoramă superbă. Am profitat de piscină, de curtea plină de verde, de intimitatea pensiunii! În plus, am găsit o gazdă primitoare și săritoare, cum numai în pensiunile alea cochete din alte țări găsești, o doamnă care s-a jucat cu cei mici, dar era permanent și printre oaspeți, cu ochii în patru să fie totul în regulă!

Iar duminică am pornit spre Piatra Arsă, de unde se urcă spre Babele & Sfinx. O oră cu mașina de la pensiune și am ajuns la punctul de unde începe traseul spre cele două obiective. Soare cu dinți, noi plini de entuziasm, am ajuns acolo după o drumeție lină de vreo 45 – 60 de minute.
Misiune îndeplinită!

Cam asta a fost rețeta weekendului nostru de septembrie. Ingredientele sunt: Pensiunea Ferma Club, buna dispoziție de luat de acasă, soarele care a ținut cu noi! Ceea ce vă dorim și vouă!

Găsiți mai jos, pe You Tube, linkul către video-ul nostru, unde am adunat în mai puțin de 10 minute, cele mai frumoase amintiri colecționate de noi în weekendul trecut, la Pensiunea Ferma Club și în zonă!

 

Dacă vreți să mai descoperiți destinații hai hui pe unde am umblat: 

There are 2 comments for this article
  1. Billigt at 14:04

    Un loc minunat!.. Foarte frumoase fotografii!! Experientele si videoclipurile tale sunt foarte inspirate pentru a calatori 🙂 Multe mulțumiri pentru partajare!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.