Un film ce nu trebuie ratat: BERZELE

Un film ce nu trebuie ratat: BERZELE

Filmul de animatie “Berzele” ( ‘Storks’ in varianta originala) va incepe sa ruleze in Romania din 23 septembrie si eu vreau sa transmit un singur mesaj, din partea Blog in Tandem: NU TREBUIE RATAT!

Am fost la premiera aseara, ne-am pozat la panou, ne-am vazut cu oameni dragi  si am fost norocoase sa fim in sala, alaturi de actorii care au dat viata personajelor din varianta romaneasca: Pavel Bartos, Smiley, Lidia Buble, Mihai Chitu,  Dorian Boguta.

Masini de facut bebelusi simpatici, livrari speciale, usoare lectii de parenting, un pic de spionaj, replici dinamice, o interpretare super haioasa a actorilor romani, totul mi-a placut la filmul asta! Si vorbesc realist, credeti-ma, din punctul de vedere al unei mame care nu rateaza niciun film de animatie pentru copii, desi gandul meu este la Brad Pitt si la divortul de Angelina!

Asa ca daca eu zic ca se merita sa mergeti cu cei mici, bazati-va pe mine. Ca doar si eu sunt din acei parinti care uneori inventeaza tot soiul de scuze numai sa scape de inca o film pentru copii. Iar la orizontul meu e ‘Barbie’, care ruleaza acum in cinematografe si de la care am reusit sa ma eschivez elegant pana acum.

Pe scurt: De vineri – 23 septembrie, Berzele 3D va putea fi urmarit in cinematografele din toata tara, atat in varianta dublata, cat si subtitrata.

E un film usor, haios, relaxant…iar parerea mea este ca merita sa va petreceti o ora si ceva cu cei mici la cinema. E  genul de film comedie, potrivit pentru toata familia, la care chiar te deconectezi. Acum, recunosc, eu sunt si usor subiectiva, dat fiind ca noi suntem fane Pavel Bartos si Smiley. Dar eu zic sa mergeti si mai vorbim dupa!

Vizionare placuta s-aveti ca noi am avut!

There is 1 comment for this article
  1. Pingback: Cristina Otel | #7 Inspiratia saptamanii (17 – 23 sept, 2016)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.