Va recomand un film pentru mici si mari: HAI SA CANTAM

Va recomand un film pentru mici si mari: HAI SA CANTAM

La origine se numeste SING. Varianta locala este  HAI SA CANTAM. Nici n-are importanta titlul, important este ca acest film de animatie are premiera in cateva zile si eu vi-l recomand sincer.

Din 16 Decembrie, in format 3D, in cinematografe subtitrat si dublat in romana.

Am fost norocoase si eu si Ema sa mergem la avanpremiera zilele trecute si bine am facut ca ne-am dus. A fost o super iesire la filmul asta care e potrivit si pentru copii si pentru adulti.

Actiunea e simpla: Un koala pe nume Buster Moon vrea sa-l convinga pe Eddie, cel mai bun prieten, care e o oaie neagra (cu vocea dublata de Pavel Bartos), sa organizeze impreuna un concurs pentru a gasi talente muzicale în oraș…un soi de „Vocea’’ sa spunem.  

 Printre cei care apar pe scena si vor sa se afirme sunt Rosita, o casnica devenita mama a 25 de porcusori, Mike, un soarece pasionat de jazz, dar si de jocuri de noroc, Meena, o elefantica timida, cu o voce uimitoare, dar cu mare trac si Ash, o tanara din specia porc-tepos, care incearca sa-si porneasca o cariera solo.

Nu e neaparat un film educativ, dar are destule lectii pentru cinefilii juniori. Sunt lectii despre spiritul de echipa si dorinta de a castiga, despre competitie si ambitie, dorinta de a face ceea ce-ti doresti in viata si puterea de merge mai departe.

Este o poveste frumoasa cu personaje pline de culoare si personalitate, care-si urmeaza visele, care se incurajeaza unii pe ceilalti si care nu renunta! In plus, elefantica Meena cea timida primeste o lectie binevenita pentru orice copil si nu numai: Nu lasa frica sa te impiedice sa faci ceea ce-ti place!

Stiti cum e filmul asta? Genul ala la care te uiti, razi, te relaxezi…si habar n-ai cand a trecut timpul. Apoi, fara sa stii de ce…pleci fericit spre casa. E ca o oaza de optimism, binevenita oricand…ca doar nu e cineva care sa n-aiba nevoie de o doza din asta de bucurie, nu?  

 

There are 2 comments for this article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.