Vacanta in 15 imagini colorate. Primele poze din KOS.

Vacanta in 15 imagini colorate. Primele poze din KOS.

A fost si vacanta. Plina, insorita, cu iz grecesc, ca doar asta ne-am dorit, dar si usor cosmopolit, un aer imprumutat de la Bodrumul care e la o aruncatura de bat. Dar prea scurta. Cam ca toate vacantele in care te simti bine…si nici n-apuci bine sa-ti tragi sufletul ca au si trecut cele 7 nopti.

Asta-i una din lectiile pe care nu vreau sa le mai uit anul viitor. Ca sa reusesti sa te rupi de ritmul zilnic, sa stai si relaxat la plaja, sa poti sa mergi si sa descoperi locuri noi si sa mai ramana ceva timp si de sporturi acvatice – cred ca rezonabil ar fi un sejur de 10,  pana la 14 nopti.

In rest, lectiile nu-si au rostul. Mai degraba facem loc de noi poze in album. Am aici doar primele poze descarcate in graba.

Grecia. Exact cum mi-o aminteam si cum ne place. KOS-ul nu duce lipsa de taverne lenese, cu traditionalele fete de masa in patratele, cu fructe de mare proaspete si ulei de masline din plin. Portul care aduna ambarcatiuni de tot soiul, cetatea care-si spune povestile ei, marea cu valuri, plaje pentru toate gusturile, adieri de vant exact cat trebuie, leandrii infloriti in toata splendoarea lor. Asta-i Grecia prietenoasa cu noi, oriunde ne-am duce.

Pana la urma, mai e o lectie de la noi pentru noi. Sa nu ne pierdem directia asta cu ritm relaxat. Ce-ar fi viata asta fara vacante, fara locuri noi, oameni noi, miros de mare, nisip in papuci, culori de vara, oameni relaxati? Nu stiu cum e la altii, dar noi ne-am hotarat de ceva vreme sa nu mai strangem nimic altceva, decat amintiri. Sa traim experiente, sa vedem locuri, sa ducem copilul asta sa vada ca exista si resorturi de lux, dar si taverne simple. Ca poti sa te simti bine si intr-o piscina infinity, dar la fel de bine si pe malul marii, intr-o zona salbatica. Asta-i ce vrem sa-i aratam. Conteaza oamenii, locurile, sufletul si mintea sa fie deschise catre zile si zile, locuri si locuri. Ah…si soare sa fie din plin, ca altfel se schimba un pic povestea!

Astea-s pozele noastre de vacanta. Primele 15 poze:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.