Ziua Curajului. Povești pentru copiii bolnavi de cancer

Ziua Curajului. Povești pentru copiii bolnavi de cancer

Frica este o reacție. Curajul este o decizie!

Acesta este mottoul sub care Asociația Little People lansează astăzi „Ziua Curajului” în cadrul campaniei “Cine e Leul tău curajos”?.  
Acțiunea ce se întâmplă concomitent în 6 orașe ale țării:  București, Cluj Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.

 Recunosc, mie mi-e tare greu să vorbesc despre oamenii ăștia de suflet, mi-e greu chiar și să vă povestesc despre ceea ce fac. Asta pentru că sunt dintre acei oameni speciali care fac lucrurile din inimă și care transmit atâta emoție în jur!

Iar dacă în restul zilelor trec prin atâtea, văd, reacționez, mă revolt, bat cu pumnul în masă, știu ce vreau, în fața inițiativelor de genul ăsta mă simt atât de mică, îi admir pentru fiecare secundă pe care și-o alocă acțiunilor pentru copii!  

Oamenii ăștia luptă să schimbe destine, să dea putere, luptă pentru COPIII BOLNAVI DE CANCER.
În timp ce noi am crede că acești copii sunt condamnați unei soarte nedrepte, în timp ce noi am crede că nu mai e nimic de făcut sau că suntem neputincioși, asociația Little People luptă să le dea aripi. Luptă să-i facă pe copiii bolnavi să ridice privirea, să vadă mai departe, să lupte. SĂ AIBĂ CURAJ!

 Așa a apărut acțiunea asta de suflet: Cine e Leul tău curajos?.  

A apărut pentru copiii bolnavi de cancer, care au momente în care nu mai văd soarele, momente în care cred că nu mai știu să zboare!
Și-atunci, au nevoie de încurajări, au nevoie de vorbe, de zâmbete, de căldură!
Au nevoie să nu se mai simtă singuri.
Au nevoie să știe că noi toți avem un LEU CURAJOS care ne-a ajutat la greu.

Haideți să le dăm povești de suflet! Măcar atât putem să le dăruim! Fiecare dintre noi are acolo, ascunsă bine, o poveste care-i poate bucura pe copiii ăștia. Haideți să  le aducem un strop de magie, un zâmbet, o speranță!  

Intră pe site-ul LEUL CURAJOS și povestește CINE ESTE LEUL TĂU CURAJOS?

 

Asociația Little People România® derulează programe în beneficiul copiilor și adolescenților afectați de cancer, având cea mai mare rază de acoperire a pacienților în România, pacienții beneficiind de programele de suport în 9 centre onco-pediatrice din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Tg. Mureș și Craiova. Asociația a dezvoltat un program complex de suport psihosocial, bazat pe diverse forme de terapii: terapie prin artă cu instrumente medicale, terapie prin joacă, terapie prin artă, dramaterapie, etc. oferind suport constant de la prima internare și până la integrarea lor reușită în societate odată cu finalizarea tratamentului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.