12 idei de cadouri cu bucurie. Inspirație pentru Moș Crăciun

12 idei de cadouri cu bucurie. Inspirație pentru Moș Crăciun

Dragă Moș Crăciun,

Știu că obiceiul este ca, an de an, să primești scrisori de la Ema, în care-ți povestește ce-și dorește de la tine, cu poze cu jucării decupate din reviste și multe declarațiii de dragoste pentru tine și Rudolf. Știu!  
Dar anul ăsta am decis să fie diferit. Așa că o să-ți trimit eu lista pentru Ema, iar ea-ți va trimite pentru mine & tatăl ei!
O să vezi, eu nu mă pricep să spun cuvinte așa de frumoase ca ea! Dar știu să-ți povestesc că te va aștepta sub brad, ca în fiecare an și că o să-ți lase o gustare pe măsuța, ca de obicei.

Am auzit că anul ăsta o să-ți umpli sacul de la Decathlon și te-ai hotărât să oferi cadouri cu bucurie, celor care fac sport. Așa că la noi acasă cred că ne vei putea ferici pe toți, mai ales că noi ne pregătim să plecăm la schi & drumeții la munte, iar Ema e o mare pasionată de mișcare și sport în orice sezon. Iar cum echipamentele de anul trecut i-au rămas mici …am găsit multe idei pe care să ți le trimit, să ai de unde să te inspiri.

Îți las mai poze cu câteva idei & sugestii, dar orice i-ai lua, ea se va bucura. Perfect ar fi să fie legat de pasiunile ei: schi, patinaj, înot.
O să vezi, prețurile la Decathlon sunt accesibile, așa cum știi, ca să-ți poți umple sacul pentru muuulți copii și părinți iubitori de iarnă și mișcare!

 1. Patine de gheață

 2. Geaca de schi

 3. Pantaloni de schi

 4. Sanie

 5. Cizme zapada

 6. Caciula

 7. Bluza de Schi Copii 

 8. Costum Inot

 9. Coarda sărituri

 10. Binoclu

 11. Ceas cronometru

 12. Rucsac camuflaj

Cam astea sunt, Moșule, câteva idei găsite pe Decathlon, la cadouri sportive.
De noi, adulții, o să-ți scrie Ema, sper 🙂
. Dacă nu…eu am încredere în gusturile tale și sunt sigură că ne vei aduce ceva frumos. Doar să fie colorate și călduroase, da?

Te așteptăm cu drag, Moșule! Și te rog să faci o magie să ningă în vacanța de Crăciun, pentru că-i mult mai frumoasă iarna când e albă!
Te îmbrătișăm cu drag…și te așteptăm cu nerăbdare, recunosc!

Nu uitați, găsiți BLOG IN TANDEM și pe:

➠ You Tube: https://www.youtube.com/blogintandem 
➠ Instagram: https://www.instagram.com/blogintandem/
➠ Facebook: https://www.facebook.com/intandem.ro/ 

DACĂ AVEȚI TIMP, POATE VREȚI SĂ CITIȚI ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.