8 SUPER ani de casatorie

8 SUPER ani de casatorie

8 ani de casatorie, 11 ani impreuna, 6 ani cu Ema. Fiecare perioada cu farmecul ei. Fiecare minunata in felul ei. Ani plini de noi si de povesti.  Cu zile cu soare. Zile cu ceata. Cu multe curcubee si cateva furtuni. Suisuri, coborasuri. In atatia ani, ai vreme pentru de toate!

Cum trebuie sarbatoriti 8 ani de la nunta? Te inconjori de familie, prieteni, de toti cei dragi care ti-au fost aproape atunci si acum. Care ti-au fost alaturi pe drum si pe care i-ai simtit langa tine. Reconstruiesti tabloul de nunta de acum 8 ani. Te imbraci in acelasi haine de atunci, reinoiesti juramintele,  repromiti ca o sa fiti acolo unul pentru celalalt, ca urmeaza mai multe zile cu soare, ciocnesti pahare de sampanie si auzi multe urari frumoase, te uiti visator unul in ochii celuilalt si petrecem o seara de vis in care ne dam seama ce norocosi si fericiti suntem!

Asa ar fi putut sa fie intr-o lume ideala, nu? Deocamdata, e doar in imaginatia mea. Pentru ca in REALITATEA mea, a fost mult mai simplu: ne-am notat in calendar ziua aniversara ( ca sa n-o mai uitam si anul asta), am sperat  sa nu fie o marti tipica, ca doar n-aveam nevoie de niciun ceas rau si am sarbatorit fara lumanari si promisiuni. Noi doi + un cap blondut, cu bere & pizza ( nu, nu….Emei i-am dat suc, nu bere), imbracati festiv in blugi si tricouri.  Si cu un platou de prajituri cu visine!

8 SUPER ani de casatorie. N-au schimbat mare lucru intre noi. Doar ca vara ne bronzam cu verighete. Eu m-am trezit cu un nume nou de familie, cu care nici acum nu m-am obisnuit.  Am avut parte de bune si rele, ne-am avut unul pe celalalt, a aparut Ema asta minunata care ne umple vietile mai frumos decat am fi crezut, inca mai dansam cat ne tin curelele (dar din ce in ce mai rar, se simte varsta…), radem mult impreuna, asteptam serile sa despicam impreuna firul in patru, plecam in vacante cand apucam si incercam sa descoperim locuri noi impreuna. Nu ne-am plictisit niciodata. Si nici nu cred ca avem sanse sa o facem, parca prea frumoasa-i viata asta cu de toate incat sa ai vreme sa te plictisesti. Si mai stim in fiecare zi ca familia asta a noastra ne fericeste cum nu se poate mai intens, mai viu, mai adevarat.  Cam despre asta este aniversarea noastra.  La mai mare, mai mult, mai frumos sa urmeze!  Happy Anniversary, Familie!

PS am sarbatorit cu cateva zile inainte, ca sa nu sarbatorim astazi, SEPARAT. Pentru ca viata asta mi-a jucat o farsa in zi aniversara… Vi se pare corect ce se intampla azi? 

 

There are 6 comments for this article
  1. Otilia Calin at 15:44

    Poza facuta de Claudiu in calatorie nu ma atinge prea tare dar mi-e dor cand ma uit la cea facita de la geamul tau.Animulti si fericiti inpreuna!

    • Blog in Tandem at 14:55

      Multumim! Oho….vedem si lucruri diferite. Foarte diferite. Prea diferite :). Cum ziceam, in atatia ani, e loc pentru toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.