9 ani de Blog in Tandem. 9 lucruri mai puțin știute despre Blog in Tandem

9 ani de Blog in Tandem. 9 lucruri mai puțin știute despre Blog in Tandem

9 ani de Blog in Tandem sărbătoriți zilele astea.
Primele articole le-am publicat în iulie 2014, iar contul de FB și lansarea blogului le-am făcut în august 2014, când povesteam cu mari emoții că Ema se pregătește de începerea școlii. Avea 6 ani, intra în clasa 0, iar acum are 15 ani și intră la liceu, în clasa a 9-a. Am clipit…și-așa a zburat timpul!!

blog-in-tandem-9-ani-1

  1. M-am gândit mult cum să botezăm blogul. Am pendulat între 5 nume: Life in Colors, Blog in Tandem, Happy Tandem, Viata ca un Puzzle, Life Pieces, Love the Day. Am făcut un sondaj printre prieteni și a câștigat detașat: BLOG in Tandem.
  2. Sigla blogului, cu noi două in tandem, mi-o imaginam, dar nu puteam să o desenez singură din cauze de lipsă de talent. Mi-a făcut-o un grafician, prieten al unei prietene…și mi-a dăruit-o! Cadou !
  3. Înainte de a lansa Blog in Tandem, am scris peste 50 de articole/ ciorne, să mă conving că pot să fiu disciplinată & consecventă. Am publicat maxim 20 din ele, ulterior!
  4. În timpul acestor 9 ani Ema și-a făcut singură la un moment dat un cont de You Tube, cu un pseudonim, pe care a postat animații făcute de ea, cu texte în engleză. A postat vreun an, a strâns peste 70.000 de abonați, a avut peste 170 de clipuri, 22.365.159 vizualizări…și ceva bănuți generați…dar n-a spus nimănui vreodată, în afară de mine & tatăl ei, ce cont de YT are. A reușit să pastreze discreția…doar că între timp i-a scăzut pasiunea, vrea să facă și alte lucruri & experiențe.
  5. După ce Ema a citit sute de cărți și a făcut foarte multe cronici, mulți prieteni ai blogului m-au întrebat pe ce drum o apucă la liceu. Prieteni…e pasionată de informatică! A descoperit-o din clasa a V-a, a lucrat intens, îi place…așa că începe clasa a 9-a la o clasă la care va studia intensiv informatică ! Niciunul dintre noi 2 n-are nimic de-a face cu informatica…așa că e pe cont propriu!
  6. Blog in Tandem a avut și are pe viață trei fani fideli, uneori critici, care ne sunt alături orice am face: tatăl Emei, Ica & Bubu! Îi iubim și noi și sper să simtă că sunt atât de importanți în viețile noastre!
  7. Ne-am schimbat mult în acești 9 ani, dar ceva a rămas la fel: Ema este cea mai bună prietenă și mai sinceră prietenă a mea, cea mai matură, echilibrată și caldă persoană pe care o știu! Mulți prieteni de familie și de școală îi spun Emei că seamănă cu Rory, din fetele Gilmore. Știți ce? Chiar seamănă!
  8. Cel mai mult mă bucură că aici pe blog s-au adunat atât de mulți oameni de calitate, care rezonează la ce publicăm, ne sunteți prieteni & confidenți. Comunitatea asta mică și de suflet îmi dă speranță, când am sentimentul că lumea a luat-o razna. Vă mulțumesc din suflet!
  9. N-avem niciun plan de viitor. Blog in Tandem înseamnă foarte mult pentru noi, pentru că e creat din suflet. N-avem strategii sau planuri de viitor…ci facem doar ce simțim și mergem înainte. Vrem un singur lucru: să colecționăm amintiri!

Mulțumim, PRIETENI! La mulți ani, nouă, împreună! La mulți ani, Blogule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.