Cabanele Străjerii Verzi – cazare în mijlocul naturii! Leapșa Brandurilor Made in Ro  

Cabanele Străjerii Verzi – cazare în mijlocul naturii! Leapșa Brandurilor Made in Ro  

Seria Leapșa Brandurilor Made in România continuă . Astăzi episodul 9 din Leapșa Brandurilor Made in Ro, cu recomandare pentru cabanele Străjerii Verzi.

Leapșa Brandurilor Made in Ro este o colecție de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România și sper să devină un ghid al mărcilor românești care trebuie apreciate și spre care să ne îndreptăm atenția și pașii, ori de câte ori putem.

Povestea Străjerilor Verzi se petrece la Șirnea, la numai 3 ore distanță de București, într-un sat din Județul Brașov, un loc cu case răsfirate pe culmile dealurilor, între Piatra Craiului și Bucegi, un loc în care timpul stă în loc și iți imprimă pe retină frumusețea locului.

Am dorit să păstrăm pe cât posibil spectacolul naturii și în interiorul cabanelor, așadar veți observa foarte rapid decorul integral de lemn și geamurile de pe fața cabanei care vă arată o priveliște spectaculoasă către pădurea cu brazi.

Ne dorim să creăm cadrul perfect pentru cei ce doresc să celebreze momente de liniște, pace și dragoste alături de cei dragi, să se bucure de natură, să creeze amintiri frumoase și să simtă aerul curat.

 

Las mai jos linkuri către site și conturile de social media, să vă bucure și vouă ochii:  

Nu uitați: aștept recomandările voastre de branduri românești, creatori și oameni talentați, artizani și locuri cu personalitate, din România. Haideți să facem împreună o super colecție de recomandări locale, Made in România!

Dau Leapșa mai departe!

Notă: Toate imaginile din articol sunt preluate de pe site-urile mărcilor & magazinelor prezentate.

Dacă aveți timp, poate vreți să citiți și: 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.