Branduri de care m-am indragostit. Colours of My Life, arta ce poate fi purtata

Branduri de care m-am indragostit. Colours of My Life, arta ce poate fi purtata

Adun aici povesti frumoase. Marci, artisti si artizani din Romania, care lucreaza din pasiune si care creeaza cu suflet. Oameni cu talent, designeri care  au curaj, perseverenta, pregatire, ambitie, chemare…oameni care se pot lupta de la egal la egal cu orice mare brand international.

Astazi povestea Colours of My Life. Povestea unui cuplu special – Anca & Cristian Stefanescu, care aduna culorile din viata lor, povestile din ea, tot ceea ce au facut si au trait, tot ce i-a adus aici, pentru un nou inceput.

Ce-nseamna Colours of My Life?

Love Art, Wear Art. Arta poate fi iubita si purtatǎ. Sunt genti, bratari, centuri, coperti de agenda si mici obiecte care pot colora viata altcuiva. Indiferent de rasa, de cultura. Indiferent de tara.

Au ales sa produca doar in serii limitate, intre 50 si maxim 100 bucati per articol, asa incat au cate doua colectii pe an.

Toate articolele sunt produse din materii prime de cea mai buna calitate, importate din Europa, in special Italia, Suedia si Spania. Productia insa este integral facuta in Romania in marochinarii dedicate produselor de lux. ‘Avem in tara profesionisti care sunt competitivi cu cei ai brandurilor internationale renumite.’.

Sunt lucrarile Ancai Stefanescu puse pe obiecte si produse in serii foarte mici. Produse care ne-nconjoare cu bucurie, care aduc fericire si zambete. Ca si cum toata lumea din jur ar trebui pictata in culori.

COLOURS OF MY LIFE a aparut in octombrie 2015.

‘Ni se pare ca il avem de o viata, pentru ca aproape totul se învârte in jurul lui.’, spune Cristian Stefanescu.

N-au implinit inca un an si deja COLOURS OF MY LIFE a primit aprecieri din lumea larga. Intr-o piata extrem de competitiva cum este cea din prezent, lansarea si dezvoltarea unui brand de moda, mai ales in zona de lux, unde se pozitioneaza ei, nu se poate face peste noapte.

Da, au un obiectiv foarte ambitios – sa obtina recunoasterea si prestigiul brandului pe plan international. Este aspectul pe care isi concentreaza atentia si eforturile.

E un drum lung si pasii se fac pe rand. Dar e clar ca sunt pe calea cea buna. Mai este inca foarte mult de lucru, dar ce conteaza este ca pana acum au primit semnale pozitive. Sa ai deja aprecieri din Europa, Orientul Mijlociu, America Latina, intr-o perioada atat de scurta de la lansare, nu e lucru putin!

Ce urmeaza?

In viitorul apropiat vor prezenta produsele in concept store-uri din Londra, urmand ca ulterior sa deschida si un magazin in UK. Cu siguranta isi vor extinde si gama de produse si vor introduce si o linie de home deco si evident tablourile Ancai.

Cand inceputul a fost atat de plin si frumos, atat de intens si natural, cu siguranta urmeaza un drum nebanuit, cu multe vise si planuri, cu multe povesti si culori adunate in colectii noi  Colours of  My Life. 

Sursa foto: website si pagina de Facebook Colours of My Life

Cititi aici despre alte branduri romanesti: bijuterii Corina Jewelry Fashion Design , creatii Marie Nouvelle , pantofii Hotstepper, creatiile Deco-Box., camasile Pineberry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.