Ce frumos au trecut anii astia 9

Ce frumos au trecut anii astia 9

Acum 9 ani habar n-aveam ce o sa urmeze. Simteam doar ca o sa fie bine. Foarte bine. N-am stat pe ganduri, am primit inelul si am stiu din clipa aia ca in echipa lucrurile vor merge mai bine decat de unul singur.

Astazi sarbatorim 9 ani de la nunta. 12 ani impreuna.  7 ani si ceva cu Ema.

Habar n-aveam ce avea sa urmeze cand am spus DA. Habar n-aveam ce inseamna viata in doi la bine si la greu, n-am avut nici asteptari, nici vise sau planuri. Nu m-am gandit ca vor urma multe zile senine si altele nu prea. Stiam doar ca sunt indragostita si ca el e sigur cel la care visam.  Mi-a fost de-ajuns. Si astazi cred ca cel mai important este sa nu ai niciun semn de intrebare, sa nu ai dubii, sa nu te gandesti de 100 de ori si sa nu-ti faci planuri. Sa lasi viata asta sa fie plina de neprevazut si sa simti ca in doi nimic nu poate fi prea greu.

Am stiut din start ca noi doi o sa fim o super echipa. Dar habar n-am avut ce inseamna ca cineva chiar sa-ti fie alaturi la bine si la greu, ca el o sa fie cel mai puternic sprijin al meu, ca el o sa fie cel mai infocat si constant suporter al meu, ca o sa fie acolo cand multi nu se mai zaresc, ca el o sa stie sa-mi ridice moralul cand eu cu greu mai pot vedea in zare, ca el o sa fie tatal cel mai dedicat si mai rabdator pentru copilul nostru,  ca el o sa se trezeasca noaptea sa o inveleasca, ca el o s-o tina de mana in drum spre scoala, o sa-i fie cel mai bun prieten si confident, ca el o s-o care in spate doar pentru ca acolo-i place ei cel mai mult. Habar n-am avut ce bine o sa fie!

Cat despre noi doi, despre echipa care am fost si care se intareste pe zi ce trece, n-am prea multe de spus. Doar de aratat. Am reusit impreuna sa avem cel mai frumos rezultat: unul de 1,20 m astazi, ochi precum cerul si parul balai.

Ca de-asta spun, tare frumos au trecut anii astia 9! La mai multi, mai frumosi, mai plini de noi si de zile cu soare!

PS anul trecut povesteam aici cum am sarbatorit 8 ani impreuna!

Sursa foto: Signature Weddings 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.