Cum să faci bani pe Amazon.com

Cum să faci bani pe Amazon.com

E-adevărat, m-aș fi priceput să scriu un articol și despre cum să faci shopping pe Amazon, pentru că am testat cu brio, dar astăzi o să vă vând un alt pont: cum să faci bani pe Amazon.com.
Promit să revin și la recomandări de cumpărături, curând!

Știți cine este Amazon, da?!

 Cea mai mare companie de comerț online, cu amănuntul, din toată lumea. Are sediul în SUA, peste 750.000 de angajați și funcționează de peste 15 ani.
Mai mult ca sigur că măcar pentru documentare de prețuri și tot ați ajuns pe site-urile Amazon, care vând orice v-ați putea imagina și livrează în toată lumea.

Cum poți să vinzi pe Amazon?

Modelul pare simplu, dat fiind că pe Amazon se poate înscrie oricine ca și vânzător.
Adică…poți să-ți faci propriul tău magazin online, găzduit de platforma Amazon.

Hai să vă povestesc cum acum vreo 2-3 ani eram într-o vacanță într-un grup de amici, extins. Prieteni ai prietenilor, bla, bla….
Spania. Soare. Plajă. Două cupluri de prieteni se mutau în sudul Spaniei câte 5-6 luni pe an. Cu ce se ocupau? Aveau magazine online deschise pe Amazon!
Unii vindeau produse pentru copii, alții decorațiuni de casă. Nu doar că din asta trăiau, dar o puteau face de oriunde din lume. Aveau doar laptopurile și funcționau de oriunde. Fără birou, angajați, logistică…

Mi s-a părut fascinat, i-am invidiat un pic, recunosc și am rămas de-atunci cu multe întrebări și cu  visul că aș putea la un moment dat al vieții să stau și eu pe o plajă și să fac bani pe Amazon!

Știți care e primul pas să poți să vinzi pe Amazon? SĂ VREI!

Dacă îți dorești cu adevărat, sigur reușești! 
Eu am început atunci să citesc, să mă documentez, să strâng informații….dar la un moment dat m-am simțit copleșită de atâtea informații din prea multe direcții și am abandonat. Dar…undeva acolo, există încă visul ăsta și știu că trebuie doar să mă mobilizez și să îmi dau singură START!

1.000 de întrebări și un singur curs ce te poate motiva SĂ ÎNCEPI

Știu pe pielea mea….când vrei s-o iei pe drumul ăsta ai 1.000 de întrebări și nu știi de unde s-o apuci! Cum îți deschizi un magazin pe Amazon, care sunt condițiile, ce comisioane sunt, cine se ocupă de livrări, cât durează să vinzi online, ce colaboratori îți trebuie, ce furnizori….și tot așa, întrebări, temeri…

Așa că am considerat un semn optimist când am auzit că există AMZAcademy.ro ce oferă cursuri organizate & structurate pe module, care te învață fix cum să începi o afacere pe Amazon.

Ce-ți trebuie să începi?

 AMZAcademy.ro te asigură că nu-ți trebuie decât DORINȚĂ de a FACE TREABĂ, o investiție de 5.000 de euro în afacerea ta și timp alocat pentru acest nou drum!
Asta e rețeta, spun ei, din proprie experiență!

Mai mult, organizează chiar duminica asta, pe 29 martie, la ora 20.00, un curs gratuit, online, unde vor răspunde multor întrebări inerente la început de drum.

Sfatul meu, dacă și voi aveți acest vis undeva păstrat bine, de a ajunge să trăiți din propria afacere online, să vă ÎNSCRIEȚI la trainingul ăsta gratuit.  Sunt două ore, în limba română, ce pot fi atât de valoroase pe viitor.

Aici e linkul de înscriere online: https://training.amzacademy.ro/15/  

Ce ziceți, ne dăm întâlnire online, duminică seara?
Că eu îmi pregătesc laptopul, carnetul de notițe și deja încep să mă imaginez pe o plajă, cum îmi administrez eu afacerea online pe Amazon…sună cam bine, nu?! 

Nu uitați, găsiți BLOG IN TANDEM și pe:

➠ You Tube: https://www.youtube.com/blogintandem 
➠ Instagram: https://www.instagram.com/blogintandem/
➠ Facebook: https://www.facebook.com/intandem.ro/ 

DACĂ AVEȚI TIMP, POATE VREȚI SĂ CITIȚI ȘI:

 

There is 1 comment for this article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.